• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #551539  autor: gskaruz
 02 maja 2012, 15:23
Na początku kwietnia (lub na koniec marca) w punkcie Orange (nie wiem czy firmowym czy jakimś partnerskim) zostało złożone wypowiedzenie umowy ze zdefiniowaniem przejścia na kartę. Pan z salonu oddał kopię papierologii, powiedział że 27-go kwietnia przyjdzie sms i od tego momentu będzie telefon na kartę.

Do dzisiaj smsa brak. Loguję się na orange.pl a tam
"plan taryfowy: Orange Abonament" oraz "Twoja umowa kończy się dnia: 2012-04-27"

Dzwonię na infolinię, a tam mówią że żadnego pisma nie otrzymali. Niestety salon w którym było składane wypowiedzenie jest 250km dalej.

Co najlepiej z tym fantem zrobić? Fax z papierem do Orange?

#551540  autor: bp121
 02 maja 2012, 15:37
Jedz do najblizszego salonu Orange i to wyjasnij.
Mozliwe, ze blad systemowy i nie wyplenelo, ale wtedy mozesz pisac reklamację.

#551609  autor: Kaczy
 02 maja 2012, 22:17
gskaruz, masz papierek z tego salonu? Powinieneś dostać coś na wzór aneksu do umowy, gdzie jest informacja, że z danym dniem numer przejdzie na kartę.

...::: Made for loneliness :::...

#551958  autor: gskaruz
 04 maja 2012, 22:39
Dziękuję wam za rady. Okazało się że osoba z punktu "nie zatwierdziła" umowy. Co to dokładnie oznacza nie wiem, w każdym razie dopiero 19-ty maja będzie dniem przeniesienia numeru z abonamentu na kartę.

Potwierdzenie pisma jest, czy data nie wiem, ale nie mam siły walczyć, szczególnie że cała rzecz dzieje się 250km ode mnie.