W trakcie trwania umowy jeżeli chcesz zerwać umowę i zapłacisz karę umowną to tracisz swój nr,bo operator rozumie to przez to,że nie chcesz korzystać w ogóle z ich usług i numer przez to tracisz cos o tym wiem,bo sam zamierzałem własnie zrezygnować,ale jak się dowiedziałem,że zabiorą mi numer to zrezygnowałem..
reasumując muckakk nie jest możliwe przeniesienie numeru do innej sieci w trakcie trwania umowy.. oczywiscie jak umowa będzie się kończyła czyli ok.90 dni jak się nie mylę to wtedy można przeniesc,ale jak dany człowiek jest w połowie abonamentu i chce zrezygnować z abonamentu to od nowego cyklu bilingowego otrzymuje do domu druczek do zapłacenia kary umownej i wtedy nie ma umowy z Orange,ale też niestety traci numer,więc lepiej wypowiadać się na temat jednak w którym jest się pewnym własnego zdania
[ Dodano: 2012-06-06, 23:36 ]
nawet na kartę nie można przeniesc nic.. jedynie męczenie się do końca umowy albo ewentualnie zrezygnować z umowy zapłacić karę umowną i niestety trzeba liczyć się z utratą swojego numeru ..