Użytkownik
Ranga
Obserwator
Sieć
Orange
Pewnie tę usługę miałaś włączoną czasowo przy przedłużaniu/nowej aktywacji zgodnie z TABELKĄmagdaxt600 pisze:Witam! Właśnie pobrałam z Orange online fakturę z rachunkiem szczegółowym i oczom nie wierzę.
Ktoś włączył usługę "Zatrzymaj czas do wszystkich" płatną 15zł - na pewno nie ja. Jest możliwość jak sprawdzić kto włączył tę usługę? Na ich stronie sprawdzałam i nie mam nic takiego włączonego. Pytam bo mam zamiar zadzwonić do nich z pytaniem czy mogą sprawdzić kto to włączył i chciałabym wiedzieć jak z mini rozmawiać. Może któryś konsultant włączył mi to w trakcie rozmowy, bo często dzwonią z jakimiś ofertami (mimo, że proszę by tego nie robili bo nic nie chcę, nie jestem zainteresowana itd.).
Poza tym po (dwukrotnym) podliczeniu minut z rachunku wyszło mi że "wygadałam" 90.9 minut a na rachunku napisali, że wykorzystane jest 105.30 minut. Ciekawe skąd te dodatkowe 15 minut. Podpowie ktoś o co tu chodzi?
Abonament Delfin II 60 39.90zł
Pozdrawiam
Magda
W umowie masz zapis, że po okresie bezpłatnym w przypadku nie zlecenia wyłączenia usługi pobierane są za nią opłaty. Dziwne, że nie dostałaś smsa przypominającego. Ja zawsze dostaje informacje o zakończeniu promocji jak mi coś takiego wcisną. Wtedy wiem, kiedy sobie wyłączyć.magdaxt600 pisze:No faktycznie... To musi być to. Zaraz zobaczę co tam w umowie jest. Dzięki