spoli2003 pisze:Proszę o linka do oferty no-limit w Orange. Stronę przeglądam i jakoś nie mogę tego odnaleźć.
http://www.blog.tp.pl/wojciechjabczynsk ... ije_orange
proszę bardzo napisane

nie napisałem,że już oferta jest tylko będzie dopiero i liczę,że przynajmniej raz Orange popisze się i da ciekawszą ofertę od innych.
drcox pisze:BigDill pisze:wole orange niz ten caly play,ktory nie wiadomo dlaczego zastrzega sobie,ze w kazdej chwili moze zmienic warunki umowy
A ty co, z choinki się urwałeś? Czy jesteś naganiaczem z Orange i takie syfy klientom wciskasz byleby prowizję dostać? Pokaż mi taki zapis albo stuknij sie w głowę.
ja żadnych syfów nie wciskam to po 1. po 2 prowizji z tego nie mam żadnej by tutaj udzielać takie komentarze po 3.nie warto się kłócić z Tobą .
WeBeR pisze:drcox, BigDill to konsultant Orange więc musi takie rzeczy gadać by mieć pracę. Play ma jedynie zapis, że "może skończyć promocyjne abonamenty bez podawania przyczyn z zastrzeżeniem, że nie zmieni to praw już nabytych przez abonenta", więc mocno przekształcone słowa regulaminu play
ja takich rzeczy nie muszę gadać zresztą co dla kogo jest lepsze;) dla jednego play,dla drugiego orange,dla trzeciego plus i amen na tym pozostańmy

ja tam będę czekał na ofertę orange co pokażą:)