Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Takjanbutyk pisze:1.to mam te 45000 czy nie ?
Trudno stwierdzić...janbutyk pisze:2.czy jak wykonam połączeń na 10000 minut to będzie masowe czy nie ?
To maksymalna liczba minut w okresie działania usługi; np:janbutyk pisze:3.po co oferują 45000 minut jeśli nie można ich użyć bo uznają to za masowe ?
Akurat myślałem o TelePlay czyli prowadzeniu jednej rozmowy z komórki, a drugiej z teleplay. Połączenia konferencyjne to inna bajka i tutaj został wprowadzony limit w ilości 45`000 minut miesięcznieja.michal pisze:Trochę to dziwne bo skoro operator umożliwia połączenia konferencyjne to czemu za to ma też karać/odłączać?Innym przykładem "naciągania" może być na przykład prowadzenie dwóch rozmów na raz (chyba, że błąd o którym myślę został już naprawiony).
Promocja tak - ale warunki włączonej promocji, nawet po jej wycofaniu pozostaną, az do momentu dezaktywacji usługi lub zmiany taryfy.darkangel pisze:Pozatym przecież zbieraj minuty mogą w tej chwili wyłączyć, bo jak mnie nie myli to jest promocja, a promocja może być w każdej chwili zakończona.
darkangel pisze:Jesteś pewien? to co ktoś kto ma na starych zasadach Zbieraj Minuty i po 2 latach dalej będzie sobie nabijał minuty? jak MTR się do Playa za niecały rok wyrówna?
Wątpie.
Zgadza się - ja mam Fresh'a z ta usługą, która jest już aktywna na stałe.darkangel pisze:Jesteś pewien? to co ktoś kto ma na starych zasadach Zbieraj Minuty i po 2 latach dalej będzie sobie nabijał minuty?
Jeśli mi bez mojej zgody zabiorą usługę, mam prawo przenieść się do konkurencji. TYLEdarkangel pisze: myślisz że operator na to pozwoli? przecież mogą promocje skończyć i wyłączyć ją dla pozostałych osób.
http://www.telepolis.pl/grafika/newsy/2 ... -fresh.pdfdarkangel pisze:i myślisz że operator na to pozwoli? przecież mogą promocje skończyć i wyłączyć ją dla pozostałych osób.