• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #525180  autor: soyo
 01 sty 2012, 12:40
Przegladam stale oferty abonamentowe i pewnie tak jest, ale wole sie upewnic.

Czy przy abonamencie All Inclusive Max 85 w Playu, minuty, ktore otrzymuje w abonamencie sa naliczane sekundowo? Czyli jesli na poczatku miesiaca mam 450 minut, i pierwsza rozmowa bedzie trwala 20 sekund, to czy mam 449 minut i 40 sekund, czy 449 minut?

Drugie pytanie, jesli bedzie mi sie zblizal koniec abonamentu i nie bede zamierzal przedluzac umowy, kiedy nalezy podejsc do punktu Play'a i zglosic taka informacje? Kiedy najpozniej przed koncem abonamentu, miesiac?

pozdrawiam
Lukasz

#525183  autor: pakierhakierxd
 01 sty 2012, 13:04
Ad.1
Koszt połączeń jest rozliczany co do sekundy tak jak w każdej sieci,dostajesz pakiet złotówek który jest do wykorzystania,na rozmowy,smsy,mmsy i z niego za minutę połączenia pobiera 0,29 gr lub sms/mms 0,18 jeśli rozmawiasz mniej to i mniej będzie pobrane.
Ad.2
Jeśli będziesz chciał przejść do fresha/innej sieci lub całkowicie zrezygnować z numeru to miesiąc przed końcem ale jeśli po prostu nie chcesz w danej chwili przedłużać to nie musisz będziesz na umowie na czas nie określony.

Pozdrawiam :)

#525196  autor: soyo
 01 sty 2012, 13:48
pakierhakierxd pisze:Ad.1
Koszt połączeń jest rozliczany co do sekundy tak jak w każdej sieci,dostajesz pakiet złotówek który jest do wykorzystania,na rozmowy,smsy,mmsy i z niego za minutę połączenia pobiera 0,29 gr lub sms/mms 0,18 jeśli rozmawiasz mniej to i mniej będzie pobrane.
Ad.2
Jeśli będziesz chciał przejść do fresha/innej sieci lub całkowicie zrezygnować z numeru to miesiąc przed końcem ale jeśli po prostu nie chcesz w danej chwili przedłużać to nie musisz będziesz na umowie na czas nie określony.
Super. Dzieki wielkie!

Temat do zamkniecia.

#525678  autor: pauli05
 03 sty 2012, 16:28
pakierhakierxd pisze:Ad.1
w niektórych abonamentach w play nie ma kapitału złotówek, tylko minut

#525679  autor: soyo
 03 sty 2012, 16:29
pauli05 pisze: w niektórych abonamentach w play nie ma kapitału złotówek, tylko minut
Wiesz byc moze jak sie sprawa ma w All Inclusive Max 85?

#525680  autor: pakierhakierxd
 03 sty 2012, 16:30
To pewnie w starych jakiś ...,ja wiem że wcześniej np. w stanie darmowym dawali pakiet złotówek + pakiet minut i w sumie dawało to np.350 minut
Ja mam w all inclusive 79 pakiet złotówek w wysokości 101,50 w tamtej taryfie powinien być taki sam lub większy :P
Jak mam 350 minut to te 350 minut mnożę razy 0,29 i wychodzi mi 101,50
jeśli wiesz ile masz mieć minut to tak samo sobie policz :)

Pozdrawiam :)