Vieslav pisze:Wystarczy włączyć ACR (blokada połączeń anonimowych) i masz spokój. Mało kto będzie odkrywał numer w celu wykonania jednego połączenia, choć takie przypadki miałem. Niemniej jednak po włączeniu ACRa ilość telefonów z reklamami spadła o jakieś 95%.
Jestem po rozmowie z obsługą klienta TPSA. Rzeczywiście jest taka usługa, teoretycznie bezpłatna, ale najpierw trzeba zaabonować usługę prezentacji numeru. Nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego, bo przecież mnie to do niczego nie jest potrzebne, a operator i tak musi mieć te dane bo przecież mnie łączy ze światem. Płacenie za to w ogóle jest bez sensu, przecież na komórkach zawsze widać kto dzwoni, z w wyjątkiem zastrzeżonych, a nie dopłacamy za to. Jeszcze jeden argument za odejściem.
gaskabalbinka pisze:Jeżeli przy podpisywaniu umowy każesz wyłączyć zgodę na przetwarzanie danych (2razy) to nie zadzwonią nawet z ofertą na przedłużenie.
Unikaj raczej stacjonarnego z orange, bo centertel ma kupę firm telemarketingowych, które bombardują nowymi ofertami.
Tak, chyba będę tego unikać;)
Czy nie chciałby się jeszcze wypowiedzieć ktoś, kto ma stacjonarny w Erze?