mircoch pisze:Rzecznik na blogu napisał, że ma być akcja/obniżki z telefonami LG, szału pewnie nie będzie.
Jakies przecieki odnosnie Samsungow?
Konkretnie Galaxy S Plus?
[ Dodano: 2011-12-29, 11:32 ]
Przegladam tak sobie oferte Orange, bo tak teraz o tym glosno kiedykolwiek ktos mowi o obnizkach telefonow i powiem szczerze:
Jesli do 1/2 tygodni Play nie pojdzie po rozum do glowy i nie obnizy Samsunga Galaxy S Plus o jakas konkretna kwote, to ide do Orange. No bez jaj, nie mam udzialow w Play'u wiec nie bede tu na sile sie trzymal.
W Orange wybierajac pakiet Pantera II 300 za 90zl miesiecznie, mam 300minut/300sms, 1.5GB danych, 24mc umowa i co najwazniejsze telefon za 3zl. Ten sam telefon w Playu w konkurencyjnej ofercie Max 85 za 75zl mam za 540. No to sa jakies zarty.
Zakladajac roznice w cenie abonamentu, 360zl to doplata do abonamentu Orange kontra 540. Jest mniej minut to fakt, i koszt poza abonamentem jest do wszystkich jednakowy, ale dla kogos kto tyle nie dzwoni/wygaduje, to spokojnie wystarczy. A 200zl piechota nie chodzi jakby nie bylo.
Wiec czekam na ruch Play'a, i jesli bedzie cisza na tym polu, to zrobie bye bye, tak jak z reszta wielu robi ostatnio(z tego co widze i czytam).