Przeniosłem numer abo do All Inclusive 250MB za 69zł/mies co oznacza że dają mi 650 minut wymienne na tysiąc ileśtam SMSów. Regulaminowo oferta jest tak zawiła że nie rozumiem kompletnie nic. Jak to jest rozliczane? Całość minut jest przeliczana z pakietu złotówek? Jaki ten pakiet złotówek powinienem dostać? Po ile jest rozliczana stawka za minutę i SMS z tego pakietu złotówek? Niestety tak podstawowych informacji na stronie Playa nie ma a spróbuj się dowiedzieć czegoś w salonie to wyjdziesz jeszcze głupszy niż wszedłeś.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Dostajesz 101 pln pakietu to podziel sobie na ilosc minut potem na ilosc sms i bedziesz wiedzial ile za co placisz
Jakie 101 PLN pakietu?
W regulaminie się doczytałem że jest jakieś 119,50zł pakietu promocyjnego.
Czyli wychodzi na to, że 119,50zł pakietu MNP + 69zł pakietu złotówek z oferty LongPlay II 69 i wychodzi to 188,50zł czyli dzieląc to na 0,29 i 0,18 wychodzi odpowiednio 650 minut i 1047 SMSów czyli tyle ile podają na stronie. Czyli co miesiąc powinienem dostawać pakiet złotówek w wysokości 188,50zł ?
W regulaminie się doczytałem że jest jakieś 119,50zł pakietu promocyjnego.
Czyli wychodzi na to, że 119,50zł pakietu MNP + 69zł pakietu złotówek z oferty LongPlay II 69 i wychodzi to 188,50zł czyli dzieląc to na 0,29 i 0,18 wychodzi odpowiednio 650 minut i 1047 SMSów czyli tyle ile podają na stronie. Czyli co miesiąc powinienem dostawać pakiet złotówek w wysokości 188,50zł ?