• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #521267  autor: l3ave
 10 gru 2011, 09:28
Witam chciałbym przenieść numer do play. Obecnie jestem w plusie. Mam zamiar wziąć abonament All Inclusive 39 w ofercie bez telefonu. Mam dwa chyba głupie pytania, ale muszę je zadać bo nie mam w pobliżu salonu play i wszystko załatwiałbym przez internet. Oto pytania:

1. czy wszystkie minuty (150) są przeznaczone również na stacjonarne,
2. czy pakiet stan darmowy po tych 3 miesiącach darmowych mogę zlikwidować, żeby nie płacić potem za niego 10 zł.

Dziękuję z góry na pomoc :D
Ostatnio zmieniony 10 gru 2011, 10:09 przez l3ave, łącznie zmieniany 1 raz.

#521268  autor: KC-KARLOS
 10 gru 2011, 09:55
l3ave pisze:1. czy wszystkie minuty (150) są przeznaczone również na stacjonarne,
Minuty są do WSZYSTKICH SIECI komórkowych i stacjonarnych w Polsce.
l3ave pisze:2. czy pakiet stan darmowy po tych 3 miesiącach darmowych mogę zlikwidować, żeby nie płacić potem za niego 10 zł.
Pewnie, wystarczy pod koniec 3-go miesiąca (okresu rozliczeniowego) wyłączyć usługę Nieograniczonych rozmów w Play, korzystając z serwisu Play24.
Dodam, że w ofercie All Inclusive otrzymujesz 250 MB Internetu na szybszej prędkości co miesiąc, po ich wykorzystaniu, NIC WIĘCEJ nie płacisz za internet (jest on zawarty w ramach abonamentu), tylko spada prędkość do 32 kbit/s. Możesz ze wszystkich usług Play korzystać na trzech zasięgach - PLAY, PLUS i ORANGE - dotyczy to też Internetu.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#521287  autor: l3ave
 10 gru 2011, 11:47
dzięki bardzo za pomoc w takim razie zamawiam sobie:D

[ Dodano: 2011-12-10, 13:05 ]
mam jeszcze pytanie zamówiłem sobie abo play przez internet i wyskoczyło

Do przeniesienia numeru konieczna będzie wcześniejsza rejestracja u aktualnego operatora

co to oznacza. Mój obecny operator to plus.