• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #518605  autor: duzii
 28 lis 2011, 17:41
Witam!
Dzisiaj wygasła mi umowa z orange i przenioslem numer do playa. Miesiac wczesniej byla podpisana umowa w playu. Umowa została dostarcza wraz z telefonem przez kuriera. Wybrałem ofertę Obrazek

Uploaded with ImageShack.us + dodatkowe 300 mb za 7 zł. Dzisiaj po przełożeniu karty okazało się że minute kosztuje mnie 30 gr (sms 15) Więc z 500 minut zrobiło mi się mniej niż 200... Napisałem do kobiety która mi tą oferte dała ona do mnie oddzwoniła i wyjasniła mi że wszystko jest ok że tak ma być i żebym sobie lepiej regulamin przeczytał... Czyli 500 minut mieć nie będę . Czy ktoś miał podobno problem ? Jak to wyglada ich przeliczanie i czemu chwala się dadzą 500 minut a wychodzi 200 ?

#518610  autor: KC-KARLOS
 28 lis 2011, 17:54
duzii, po podpisaniu numeru oraz aktywacji numeru w ofercie na abo, ZAWSZE otrzymasz w pierwszym, niepełnym okresie rozliczeniowym mniejszą (proporcjonalną) ilość minut. W pierwszym dniu nowego okresu rozliczeniowego, otrzymasz pełny pakiet.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#518616  autor: duzii
 28 lis 2011, 18:16
Ma nadzieje że tak właśnie będzie:) Po prostu myślałem że na 1 okres dostanę mniej środków na końcie a ceny za minuty i smsy będą takie jak na ofercie. Bo jak na razie to jest 3 razy drożej.
Dziękuję za szybką odpowiedź
Pozdrawiam!
 #518643  autor: pauli05
 28 lis 2011, 20:57
duzii pisze:Napisałem do kobiety która mi tą oferte dała ona do mnie oddzwoniła i wyjasniła mi że wszystko jest ok że tak ma być i żebym sobie lepiej regulamin przeczytał...
nie no, to ogólnie fajnie Ci wyjaśniła :wink:

#518676  autor: banderas
 28 lis 2011, 22:23
polecam zarejestrowac sie na play24 i sprawdzić wszystko do kiedy masz ważne te 200 minut, nastepnego dnia po tej dacie wymienionej będziesz mial juz wszystko co masz w ofercie, a może ci jeszcze numer nie jest aktywny w play, jak masz stawke 39 gr za minute

banderassso