Witam, zwracam się o was z prośbą o pomoc. Moja przygoda z Orange zaczęła się dawno temu natomiast w ostatnim czasie nie mogę już wytrzymać i chciałbym bardzo zakończyć moją gehennę. Otóż w lutym 2010 roku przedłużyłem umowę w Orangę dla firm biorąc jednocześnie telefon nokię e51, był to wysoki abonament 250 PLN i kwota udzielonego rabatu wynosiła uwaga ponad 6800PLN !!! (nie wiem jak oni to policzyli, ale tak mam zapisane w umowie), miało być ok, wysoki abonament dużo minut itd. jednak okazało się że sposób naliczania minut w orange jest tak niekorzystny, że miesięcznie płaciłem znacznie, ale to znacznie więcej. Postanowiłem zmniejszyć kwotę abonamentu do 30 PLN i tak też zrobiłem za cenę uwaga 2500 PLN dokonałem zmiany wielkości miesięcznego zobowiązania, podpisałem nową umowę z play i obecnie płacę około 200PLN miesięcznie i jestem zadowolony, jednak mój główny numer pozostał w Orange, teraz do końca umowy pozostało 8 miesięcy więc policzyłem, że w zasadzie zostało mi do opłacenia abonamentu za kwotę 240 PLN i jakież było moje zdziwienie, gdy miła Pani na infolinii oznajmiła, że za zerwanie umowy poniosę karę w wysokości 1900 PLN. I teraz pytanie do was chcę odzyskać mój numer który na chwilę obecną jest zamrożony i przenieść go do innego operatora, jestem gotów opłacić abonament z góry za 8 miesięcy czyli 240 PLN, czy jest taka możliwość jak to zrobić, bardzo liczę na waszą pomoc mam już dość orange!