Dziekuję za odpowiedzi
pakierhakierxd: kupiłem karte RBM i zasięg cały czas mam 3G, czy to w domu czy w pracy, za to w orange niezawsze i nawet czasem w ogóle gubi :/
Mordrag : wiem o tym rabacie 70% w roamingu i chyba pozostałe sieci czegoś w podobie nie oferują.
Jeżeli po Play za darmo - to jeżeli będę dzwonić za granicę, czy wystarczy, że osoba odbierająca wykupi ten rabat na roaming za 10 zł i odbierać będzie połączenia za 16 gr bodajże?
Ja po UE nie miałem jakiś wielkich problemów w roamingu z Orange.
Vieslav : Innej oferty nie dostanę, rozmawiałem dzwoniąc na *400 i w salonie Orange (tu oferta najgorsza z możliwych, ale spotkałem się z nierzetleną pracownicą, wiedziałem więcej od niej chyba). Jeszcze się wybiorę do salonu głownego w Gdyni i zobaczę co mi ostatecznie zaoferują...
TrionLith: mało tego pakietu danych, więc się nie skuszę... zresztą Tajemniczy28 dobrze napisał w ostatnim poście i tego też się obawiam.
Tajemniczy28 pisze:Ja Ci proponuje iśc do rbm.
Za 66 zł (abo 88zł z rabatem25 %)+ rabat 3 mies na abo 50% dla przenoszących masz:
-666min/sms
-888 mb
-1,5gb (jednorazowo przez 1 miesioc,jednorazowa opłata 29zł)
-bez limitu w sieci
- bez limitu na STACJONARKI - tak mi sie wyświetla na koncie nie wiem czy to błąd ale jak byk stoi że bez limitu mam na stacj.
+222 min do wsyzstkich na 24 mies comiesiąc dla przenoszacych numer
w play za 65 zł nie dostaniesz tyle.
Tajemniczy28:
RBM wszystko fajnie, ale jak wybiorę przejście z abonamentem 88 zł pokazuje mi:
888 minut do wszystkich
666 pakiet danych
a telefony zaledwie 3 albo kamerka :/
skąd te dodatkowe 222mb, bo napisałeś 888 pakiet danych?
Piszesz, że 1,5gb (jednorazowo przez 1 miesioc,jednorazowa opłata 29zł)
czyli wychodzi razem ok 2,1 gb? Dobrze myslę? tylko już wtedy opłata miesięczna wyjdzie 117 zł (88 abonament + 29 pakiet 1,5 gb)
W ostatnim poście piszesz: 250 mb kontra 888 mb. W Play jest 1 gb a nie 250 mb.
Minuty owszem nic nie przebija oferty RBM pod tym względem.