• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #493055  autor: plum
 29 lip 2011, 18:52
Który operator oferuje Playstation zamiast telefonu?
Z tego co widzę to :
-Play narazie niema
-Tmobile narazie niema
-Plus wogóle niema
Info z stron internetowych.

Macie może jakieś inne informacje bo często to co na stronie nie pokrywa się z tym w salonie ... ?

#493069  autor: plum
 29 lip 2011, 20:40
No faktycznie jest tylko trzeba wybrac to z odpowiednią grą dodatkiem.
Z drugiej strony zabiły mnie koszta jakie trzeba na to przeznaczyc więc dam sobie chyba spokój :)

[ Dodano: 2011-08-07, 14:15 ]
Jest taki motyw ,ze nawet może sie to opłacać i zrobic to można tak jak ja zrobiłem :)

oferta All Inclusive 109 (89zł)
Konsola oczywiście za 1zł
całkowity koszt to 2150zł czyli te dwa lata umowy 24 miesiące
konsole i tak kupiłbym więc...
odejmujemy od tego koszt konsoli ,a jest warta w sklepie 1100zł jedna z najtańszych opcji
zostaje nam 1050zł (z całkowitego kosztu abonamentu)
teraz dzielimy ta kwote przez 24 miesiące i wychodzi nam 44zł/miesiąc
Więc za 44zł mamy oferte All Inclusive 109 warta bez telefonu/konsoli 79zł (dlatego 79zł bo gdybysmy poszli do Pleya i kupili taki abonament bez telefonu to tyle by kosztował)
a w niej:
Obrazek
...no i plus 100min przez 6 miesięcy dodatkowo za to,że kupilismy w sklepie internetowym

Doszedłem do wniosku,ze i tak co miesiąc wydaję te 20zł na prepaid więc dodatkowe 20zł nie naruszy az tak mojego i tak skromnego budżetu :) a w zamian mogę dzwonic i dzwonić..a no i internet w telefonie.
Jest to tez nieda sie ukryć opcja kupna na raty bo płacąc co miesiąc abonament tak to wygląda.

Jak widzicie w tym jakies błędy lub cos pominąłem to proszę o sugestie :)
Zamówiłem w sklepie internetowym więc jest jeszcze szansa w razie czego na rezygnacje ale nie widze tu pomyłki czy innego błędu w obliczeniach.

:smt006 może komus sie przyda mój sposób
 #520983  autor: Ferment
 08 gru 2011, 18:55
ja wole miec telefon na karte, bo juz nie raz okazalo sie to lepsze. Poza tym Platystation mozna sobie kupic korzystnie na raty w necie. Teraz mozna miec wszystkonaraty.

Dal mnie abonamant w sieci jest mniej korzystny niz raty, bo tam sie ukrywa wiele oplat w cenie, a ja wole taniej miec, to o czym marze.

Ferment
 #520987  autor: Maniiiek
 08 gru 2011, 19:28
Ferment pisze:ja wole miec telefon na karte, bo juz nie raz okazalo sie to lepsze. Poza tym Platystation mozna sobie kupic korzystnie na raty w necie. Teraz mozna miec wszystkonaraty.

Dal mnie abonamant w sieci jest mniej korzystny niz raty, bo tam sie ukrywa wiele oplat w cenie, a ja wole taniej miec, to o czym marze.
A o słowniku nie marzysz przypadkiem?
Jak dla mnie te wyliczenia są całkiem niegłupie. Ja bym jednak kombinował z braniem telefonu, sprzedażą kupieniem PS3 używanego na allegro a i ze 200zł by w kieszeni zostało.

B-brand - unikaj jeśli nie znasz prawdziwego producenta.

#521259  autor: Ferment
 10 gru 2011, 00:24
Dzieki za dobre rady, Polak potrafi. OStatnio widzialam w TV jak amerykanie kupuja na kupony lowcy promocji. Gdyby ten system dzialal wPolsce wszystkie sklepy by juz dawno zbankrutowaly.

Ferment