• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #62433  autor: gm
 21 mar 2006, 21:06
Jak to jest dokładnie z tym pakietem? Aktywowałem ten pakiet smse'am i w e-boku zauważyłem, że na ten cel mam 1000 pln. Kwota ta stopniowa malała w trakcie wysyłania MMSów. Jak zaglądnałem do e-boku w nowym okresie rozliczeniowym okazało się, że mam kolejny, nowy pakiet 2500 MMSów, czyli kwotę 1000 pln. po telefonie do BOKu okazało się, że co miesiąc będę miał doliczane do rachunku 5 pln przez miesięcy i w sumie dostanę 15 000 MMSów. Ja już chyba całkowicie przestanę ufać ulotkom Plusa, ale bardziej skłaniałbym się do braku wiedzy Konsultanta. Jak jest u Was? Dostaliście na rachunku kolejne 5 pln do zapłaty?

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#62882  autor: D@rio
 24 mar 2006, 17:03
ja nic o tym nie wiem. Pierwsze slysze. Jakis pakiet 2500 MMS'ow. Masz jakies wiecej info o tym? w E-BOKu tez nic takiego nie widze...

#62887  autor: l3p
 24 mar 2006, 17:17
A jest taki pakiet wogle 2500 smsow? Hmm ja przynajmniej o nim nie slyszalem.

#62892  autor: gm
 24 mar 2006, 17:38
Nie pamiętam na których stronach była o tym informacja, ale na pewno znajdziesz to na www.telix.pl Musisz poszukać w starszych wiadomościach. Jak znajdę chwilę czasu wieczorem to podesle link z informacja o tym pakiecie.

#79751  autor: memphisto
 14 cze 2006, 17:59
Proszę o dokładne opisanie tej usługi! Czy nadal mozna ten pakiet aktywować w nowych taryfach Godziny? Jakjest w koncu z oplatami? Czy tylko raz jest pobrane 5 zł za okres 6 miesiecy? Czy co miesiac pobieraja po 5 zł?

#79774  autor: gm
 14 cze 2006, 20:34
Aby aktywować Pakiet należy wysłać SMSa o treści MMSP pod bezpłatny numer 101. http://www.telix.pl/artykul/promocja-pa ... 12565.html .Miesięcznie płacisz 5 pln i dostajesz miesięcznie 2500 mmsów do sieci Plus. W e-boku ten pakiet jest widoczny jako kwota 1000 pln do wykorzystania właśnie na te mmsy. Pakiet odnawia się przez 6 miesięcy. Nie wiem czy jest możliwość ponownego aktywowania po sześciu miesiącach kolejnego pakietu. O ile się nie mylę, gdzieś około lipca-sierpnia skończy mi sie ten pakiet i dam znać na forum czy udało się go aktywować drugi raz.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)