Interesuje mnie podpisanie umowy z PLAY na Internet w opcji 16GB + darmowe nocki i włożenie tego do telefonu komórkowego. Korzystam w telefonie dużo z internetu, sam telefon często używam jako modem, sam dzwonię bardzo mało a do mnie dzwonią dużo.
Teraz pytania:
1. Czy inni użytkownicy będą mogli się dodzwonić do mnie na ten numer ?
Interesuje mnie w szczególności czy inni użytkownicy mogą do mnie dzwonić w ramach stanu darmowego - to pytanie podstawowe.
2. Czy ja mogę wykonywać połączenia ? Wydaje mi się, że to jest zablokowane chociaż wiem, że SMS działają.
Ma ktoś doświadczenie z takim użytkowaniem ? I tak nosze ze sobą drugi telefon - służbowy więc brak mozliwości wykonywania połączeń to żadne ograniczenie a jeśli działa stan darmowy to super
Teraz pytania:
1. Czy inni użytkownicy będą mogli się dodzwonić do mnie na ten numer ?
Interesuje mnie w szczególności czy inni użytkownicy mogą do mnie dzwonić w ramach stanu darmowego - to pytanie podstawowe.
2. Czy ja mogę wykonywać połączenia ? Wydaje mi się, że to jest zablokowane chociaż wiem, że SMS działają.
Ma ktoś doświadczenie z takim użytkowaniem ? I tak nosze ze sobą drugi telefon - służbowy więc brak mozliwości wykonywania połączeń to żadne ograniczenie a jeśli działa stan darmowy to super

Ostatnio zmieniony 13 mar 2011, 23:54 przez lordi, łącznie zmieniany 1 raz.