Ja mam abo w play i jestem zadowolony z zasięgu na playu i plusie ...
powiem nawet że wg mnie zasięg playa 3g jest lepszy niż 3g plusa ... przynajmniej tak jest w mojej miejscowości:P
Play 3g mam w domu a plusa 3g tylko jak wyjdę z domu
Porównanie kresek zasięgu przy 3g
play 3,5 Plus 2
Rozmawia mi się wszędzie normalnie,jak gdzieś nie ma zasięgu playa to jadę na plusie a podobno on ma największy zasięg

Byłem we wszystkich sieciach i w play mi najlepiej

Wiesz co najlepiej kup sobie starter play i przetestuj zasięg i jakośc połączeń jak będzie wszystko ok to możesz brać

Ja sobie wziełem w abonamencie longplay telefon 69 -59zł/msc właśnie Samsunga Wave S8500 za 249zł
176 minut w abonamencie
Od marca będę miał nową taryfę za 79zł z 350 minutami +stan darmowy na zawsze+250 mb internet po którego przekroczeniu internet nadal działa i nie nalicza opłat ale działa z prędkościa 32kb/s taki lejek:P
Play jest dobry jeśli ktoś dużo dzwoni do wszystkich sieci
Moja mama była w erze i miała abonament 45zł
przekraczała abonament i przychodził co miesiąc rachunek 180zł
przeszła do play i płaci 59zł za 350 min+stan darmowy i nie wykorzystuje abonamentu i jest zadowolona a z telefonu korzysta wszędzie :]
Najwyżej ty będziesz dzwonił do narzeczonej albo niech ona przejdzie jeśli nie ma abonamentu do play fresh i weźmie taryfę darmowe rozmowy i smsy w play i będziecie za darmo pisać smsy i rozmawiać ona będzie dostawała ten bonus ważny ileś tam dni po doładowaniu
przy doładowaniu 30zł jest na miesiąc :]