• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #454409  autor: gaultier
 20 sty 2011, 14:41
Witam,
Nie potrzebuje nowego telefonu, moja nokia 6300 w zupełności zaspakaja moje potrzeby, jednak oferta z telefonem jest dużo korzystniejsza niż bez, w związku z powyższym proszę o pomoc w wyborze aparatu z którym nie będę miał problemu z odsprzedażą w cenie do 500 PLN.
Oczywiście dążę do maksymalizacji zysku, czyli uzyskania największej różnicy pomiędzy ceną zakupu a sprzedaży. Więc jeżeli jakiś telefon z wyższą ceną będzie się bardziej opłacało zakupić przemyślę to.
Aktualny cennik znajduje się tutaj KLIK

#454420  autor: bora1410
 20 sty 2011, 15:06
Play Station 3 oplaca sie brac. Nie wiem czy jest jeszcze dostepna.

#454428  autor: gaultier
 20 sty 2011, 15:25
Istotnie Flipout osiąga zadziwiająco wysokie ceny, widziałem nawet nowe po 1499 w punktach na galeriach handlowych, podobnie jest z Wildfire cena oscyluje na porównywalnym poziomie.
Co do PS3 nawet się nad nim zastanawiałem, ale dzieciaki jeszcze za małe, a ja w gry nie mam czasu grać. Na zakup do handlu się nie nadaje, trzeba wydać 488 PLN, a zwrotu będzie z tysiąc, po więcej chyba te konsole nie chodzą. W tym wypadku Flipout wypada zdecydowanie korzystniej.
Jeszcze jakieś propozycje?

#454435  autor: bora1410
 20 sty 2011, 15:55
Konsole sprzedac sie powinno za 1200 spokojnie.Moj kolega za 1350 sprzedal 2 miesiace temu. Za flipouta nie wezmiesz wiecej niz 600zl. Fakt ze telefon pewno latwiej sprzedac niz ps3. Nastepna jesli to telefon firmowy to i odliczyc mozna. Telefon wrzucic sie da w koszta, a konsole to chyba nie bardzo.

#455345  autor: DoradcaP
 25 sty 2011, 01:47
ZGadzam się z poprzednikami, analizując ceny..najlepsze wyjscie to Flipout