• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #445078  autor: sv
 05 gru 2010, 14:06
Witam, chciałem się dowiedzieć czy mogę zakupić sobie abonament z oferty indywidualnej na firme ? Pani w salonie powiedziała ze nie, ale ogólnie jakaś taka mało zorientowana była, może nowa w pracy ...
Tak czy inaczej u pozostałych operatorów w salonach mówili ze nie ma problemu mogę dowolny abonament na zakupić firmę, wiec czy faktycznie Orange ma takie jakieś przepisy wewnętrzne czy pani w salonie była niedoinformowana i moge mieć abonament ze zwierzakiem na firmę ?

#445105  autor: ubuntulnx
 05 gru 2010, 16:13
Z tego co wiem, to bez problemu.

Obrazek

#445763  autor: mike3e
 09 gru 2010, 00:12
Czy ktos moglby to potwierdzic? Bylem dzis w salonie Orange z podobnym pytaniem i tam powiedziano mi, ze konieczna jest cesja numeru na osobe prywatna (a wykonanie takiej cesji kosztuje obecnie 100zl).

#446134  autor: ppp1ppp
 11 gru 2010, 11:50
sv jeżeli prowadzisz jednoosobową działalność gospodarczą to nie widzę problemu z podpisaniem umowy na firmę z planem taryfowym dla indywidualnych.

Mój brat miał podobną sytuację - miał abo a po roku "dopisał" sobie działalność. Wystarczy napisać oświadczenie w salonie i po sprawie, nie wiąże to się z żadnymi kosztami.