• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #55841  autor: SmyQ
 23 lut 2006, 20:32
Czy nadal istnieje opcja zamiana punktów Profit na zmiejszenia kosztów zakupu nowego aparatu przy podpisywaniu umowy na 24 miesiące?

#55846  autor: Kaczy
 23 lut 2006, 20:46
Można cały czas.

Ps. Szukałem na stronie Orange potwierdzenia tych słów, jednak jak zawsze tam niczego nie można znaleźć :evil: :evil:

...::: Made for loneliness :::...

#55883  autor: D@rio
 23 lut 2006, 22:54
Jak dobrze pamiętam to chyba oblicza się to w stosunku 25 pkt = 1zł.

#56007  autor: rulezzz01
 24 lut 2006, 15:09
Ja jak brałem przy przedluzeniu umowy nowa komorke to za 200 punktow profit obnizyli mi cene aparatu o ok. (nie pamietam dokladnie...) 10zl...facet w salonie powiedzial: "...bez punktow to bedzie ok. 59zl, no moze ze zabierzemy te 200punktow to wtedy 49zl" czasem profit sie na cos przydaje ;D

#56066  autor: Bobb
 24 lut 2006, 17:18
Jest wlasnie tak jak mowi dario. 25 punktow to jedna zlotowka.

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#56120  autor: Btk_Tomas
 24 lut 2006, 19:28
Myśle ,że punkty korzystniej jest wykorzystac na dodatkowe rozmowy.
Znizka przy zakupie tela jest znikoma, no chyba że ktoś ma kilka tsięcy punktów.

#56138  autor: Bobb
 24 lut 2006, 20:58
Ja sobie wlasnie kumuluje punkciki z mysla o zaplacie nimi za telefon. W sumie za samo polecenie zaplaty prez dwa lata mozna dostac 96 zlotych. A to juz cos :)

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#56827  autor: bigman
 27 lut 2006, 03:02
Bobb pisze:Ja sobie wlasnie kumuluje punkciki z mysla o zaplacie nimi za telefon. W sumie za samo polecenie zaplaty prez dwa lata mozna dostac 96 zlotych. A to juz cos :)
Tylko ze majac Twoj Plan/E-Plan mozesz doladowywac sobie konto z punktow w przeliczniku:
- 250 pkt - 10 zl
- 625 pkt - 25 zl
- 1250 pkt - 50 zl

Mozesz doladowywac pakiet "Wszyscy i na wszystko", "Orange i stacjonarne" lub na internet. Przydaje sie jak przekraczasz pakiet bo mozesz w ten sposob obnizyc sobie rachunki. Nawet jak zostanie Ci kasa z doladowanego pakietu to przechodzi ona na nastepny miesiac i jest wykorzystywana w pierwszej kolejnosci. Super sprawa by obnizyc sobie rachunki. Kazdy jednak wydaje punkty wedlug wlasnego uznania ;)

#56922  autor: pumba
 27 lut 2006, 18:33
bigman pisze:
Bobb pisze:Ja sobie wlasnie kumuluje punkciki z mysla o zaplacie nimi za telefon. W sumie za samo polecenie zaplaty prez dwa lata mozna dostac 96 zlotych. A to juz cos :)
Tylko ze majac Twoj Plan/E-Plan mozesz doladowywac sobie konto z punktow w przeliczniku:
- 250 pkt - 10 zl
- 625 pkt - 25 zl
- 1250 pkt - 50 zl

Mozesz doladowywac pakiet "Wszyscy i na wszystko", "Orange i stacjonarne" lub na internet. Przydaje sie jak przekraczasz pakiet bo mozesz w ten sposob obnizyc sobie rachunki. Nawet jak zostanie Ci kasa z doladowanego pakietu to przechodzi ona na nastepny miesiac i jest wykorzystywana w pierwszej kolejnosci. Super sprawa by obnizyc sobie rachunki. Kazdy jednak wydaje punkty wedlug wlasnego uznania ;)
No prosze o tym to nie wiedziałem, myślałem że doładowania można robić tylko dla pre-paidów, a tu jednak jest możliwośc na obniżenie własnych rachunków :wink:

[ Dodano: 2006-02-27 18:34 ]
fajnie by jeszczy było jakby za punkty Profit można było wybrać darmowe rozmowy z wybranymi numerami :wink: