• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #407950  autor: kid
 01 cze 2010, 18:38
Witam wszystkich serdecznie.

Posiadam telefon w sieci Era w abonamencie Nowa Era 40.
Z racji iż ostatnio pisze dość dużo smsów postanowiłem dokupić jakiś pakiet do wszystkich sieci żeby było taniej i niestety z tego co widzę to chyba nie ma takiej możliwości... :shock:

Mam racje czy może jednak coś przeoczyłem?? bo powiem szczerze, że dopóki nie było mi to potrzebne to nie zwróciłem uwagi na to iż operator tak ograniczył taryfy abonamentowe pod tym względem... :?
Ostatnio zmieniony 01 cze 2010, 20:18 przez kid, łącznie zmieniany 1 raz.
 #408066  autor: st.konsultant
 01 cze 2010, 22:51
kid pisze:Witam wszystkich serdecznie.

Posiadam telefon w sieci Era w abonamencie Nowa Era 40.
Z racji iż ostatnio pisze dość dużo smsów postanowiłem dokupić jakiś pakiet do wszystkich sieci żeby było taniej i niestety z tego co widzę to chyba nie ma takiej możliwości... :shock:

Mam racje czy może jednak coś przeoczyłem?? bo powiem szczerze, że dopóki nie było mi to potrzebne to nie zwróciłem uwagi na to iż operator tak ograniczył taryfy abonamentowe pod tym względem... :?

We wcześniejszych taryfach też nie było takich pakietów. Dopiero w taryfie Rodzina pojawił się pakiet 100 smsów do wszystkich.