• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #395215  autor: TomekO
 23 mar 2010, 22:09
Mam abonament OP45 i dostałem takiego SMSa : "Chcesz otrzymac Specjalny Play Fresh 3 zl z darmowymi rozmowami w Play i numerem podobnym do Twojego?Wyslij darmowego SMS-a o tresci TAK na numer 3333!". Czyżby dawali znowu numery podobne do tych co posiadamy z darmowymi rozmowami za darmo ? Nie mogę w cenniku wyszukać ile taki SMS kosztuje.

#395250  autor: kerim36
 24 mar 2010, 07:39
TomekO pisze:Czyżby dawali znowu numery podobne do tych co posiadamy z darmowymi rozmowami za darmo ?
jak doladujesz ten starter za 30zl to bedziesz mial darmowe do play :)

a ile jest wart taki sms tez nie moge zlokalizowac

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#395258  autor: TomekO
 24 mar 2010, 09:09
kerim36 pisze:jak doladujesz ten starter za 30zl to bedziesz mial darmowe do play
Tak myślałem ;) W sumie numer mi się może przydać bo mam fajny. Znalazłem informację że kiedyś pewną usługę aktywowało się przez numer 3333 więc majątku nie zapłacę. Wysłałem TAK i w odpowiedzi dostałem "Dzi[?kujemy za zgloszenie. Szukaj wyjatkowego startera w swojej skrzynce pocztowej w maju."

#395411  autor: blady_zl
 24 mar 2010, 21:26
dosyć to ciekawe z tym starterem. Ciekawe też są te ''puste'' startery fresha w salonach (bez przydzielonych numerów) gdzie można sobie wybrać numer z puli, i często trafiają się fajne numery ;) pod względem tych wszystkich starterów, wybierania sobie numeru Play nie ma równych :D zresztą jak ze wszystkim.... :D
Ostatnio zmieniony 24 mar 2010, 21:30 przez blady_zl, łącznie zmieniany 1 raz.

#395412  autor: ciuchcia
 24 mar 2010, 21:27
sms na numer 3333 jest bezplatny

#395752  autor: LPU
 27 mar 2010, 07:54
blady_zl pisze:Ciekawe też są te ''puste'' startery fresha w salonach (bez przydzielonych numerów) gdzie można sobie wybrać numer z puli, i często trafiają się fajne numery ;)
A polowa znalezionych tak numerow sprzedawna jest jaki zloty nr na allegro :].. zawsze jak mam chwile to przeglądam sobie w pracy takie "wolne" numery.. ale takie super proste są juz powybierane.. ;-) musialbys trafic na 1 dzien gdzie siec otrzymuje nowy początek.. tak jak na poczatku bylo 790, 791, 792, 793, 794 i 796.. tak drugie nr dla abonentow zaczely przychodzic z poczatkiem 795.. a do puli nie dawno Play dostal 883, 530 i 531.. ;] wiec jest w czym wybierac..

SMS z tematu.. jest bezplatny ;-)