Witam. Sprawa wygląda tak że niestety doszło do tego że źle wpisałem 3 razy kod pin do swojego telefonu, a kodu puk niestety dawno już nie mam. Zadzwoniłem więc do BOK i tam pan powiedział mi że do podania kodu potrzebne jest mi:
-numer telefonu
-na kogo jest telefon
-kod abonencki
Ostatniego niestety ni diabła nie mogę zlokalizować. Postanowiłem więc że go zmienię. Widząc że jest taka możliwość, cytując Orange:
-numer telefonu
-na kogo jest telefon
-kod abonencki
Ostatniego niestety ni diabła nie mogę zlokalizować. Postanowiłem więc że go zmienię. Widząc że jest taka możliwość, cytując Orange:
Nie rozumiem w sumie tylko ostatniego punktu. Dlaczego na adres mailowy muszę wysyłać "zeskanowane pismo", a nie po prostu napisać w mailu wymagane dane? Co mam więc zrobić, wydrukować te dane, zeskanować i wrzucić je na mail? Przecież to się mija z celem. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc żebym jak najszybciej mógł powrócić do korzystania z telefonu. Pozdrawiam.Jeżeli nie pamiętasz swojego kodu abonenckiego w pierwszej kolejności sprawdź, czy nie jest on umieszczony na Twojej umowie w polu kod abonencki dla konta/kontraktu.
Jeżeli nie możesz odnaleźć umowy lub nie ma na niej podanego kodu, prześlij do nas pismo z następującymi informacjami:
*
numer telefonu i/lub numer konta abonenckiego
*
imię i nazwisko właściciela telefonu i jego adres zameldowania
*
dane głównego reprezentanta: imię i nazwisko, seria i numer dowodu, PESEL oraz podpis
*
propozycja nowego kodu abonenckiego (od 4 do 8 cyfr)
Pismo prześlij:
*
faksem pod numer: 22 588 78 83
lub
*
pocztą na adres:
PTK Centertel Sp. z o.o.
ul. Skierniewicka 10a
01-230 Warszawa.
Możesz również wysłać zeskanowane pismo na ades mailowy: [email protected].
Ostatnio zmieniony 10 mar 2010, 18:44 przez smola, łącznie zmieniany 1 raz.