• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #48047  autor: grzybekxl
 24 sty 2006, 10:46
Od dzis (24.01) powinny być nowe promocje abonamentowe dla indywidualnych - zna ktoś już szczegóły?

#48098  autor: pyp
 24 sty 2006, 13:55
No niestety niec nie wiem, ale narazie nie spodziewajmy się promocji ponieważ Polkomtelk ma problemy z simplusem i narazie niech się zajmą tym a puzniej promocjami odnośnie abonamentów. A trzeba przyznać że terażniejsza oferta nie jest tak starsznie tragiczna, ale nie powiem przydała by się jakaś oferta ( np. Bezpłatne rozmowy do jednej osoby )

Pozdrawiam - pYp

#48103  autor: grzybekxl
 24 sty 2006, 14:20
Jest już na stronie internetowej PLUSa 6 wersja sterej promocji.
Nie wiem czy ceny telefonów poszły trochę w dół czy nie?

#48105  autor: LION
 24 sty 2006, 14:28
SIEMANO
NIE BĘDZIE NOWYCH PROMOCJI DO 15 LUTEGO, PRZED CHWILA DZWONILEM DO PLUSA I DOWIEDZIALEM SIE ZE PROMOCJE DWA RAZY WIECEJ... I LAP OKAZJE ZOSTAJA DO 14 LUTEGO, PANI NIE UMIALA MI POWIEDZIEC CO Z OFERTA TELEFONOW A NA PYTANIE CZY NP. BEDZIE TELEFON K700i LUB 6670 powiedziala nie!, tak wiec pozostaje zakup tego co nie zostalo zepchniete pod choinke;) pzdr.

#48150  autor: pyp
 24 sty 2006, 18:14
*LION, to ci powiedziała konsultantka, a zarząd i technicy Polkomtela którzy są odpowiedzialni za pozyskiwanie klientów, i wymyślanie nowych promocji może zaplanowali promocje tylko czekają na odpowiedzi moment, kiedy znikną problemy z Simplusem. Poczekajmy, wierze w plusa :) I jeszcze jedno, twierdzisz LION że nie można kupić w Plusie SE K700i ? - W coś to nie moge uwierzyć bo przecież ten telefon jest jednym z najchętniej kupowanym w ostatnim czasie !!

Pozdrawiam - pYp

#48173  autor: Bartosz
 24 sty 2006, 19:23
no ale zawsze można skorzystać z promocji w Erze :-D na chwilę obecną najlepsza oferta na rynku w najlepszej cenie :-D

#48175  autor: LION
 24 sty 2006, 19:29
WITAM
OBDZWONIŁEM WCZORAJ WSZYSTKIE PUNKTY W WARSZAWIE PYTAJĄC CZY MAJĄ K700i za 149 zł. nigdzie nie było, mieli za 250 z blootuftem, więc dzisiaj zacząłem dzwonić w sprawie nokii 6670 za 250 zł. i niestety też zostałem odprawiony z kwitkiem wykonałem ponad 200 telefonów przez 2 dni i zmarnowałem około 8 godzin i nadal nie mam telefonu, a do tego moja cierpliwość sie kończy bo kto podaje w nowej promocji telefon którego nie ma w salonach, można sie zirytować, a myślałem że PLUS to jednak dobry partner... zawiodłem się

#48179  autor: tomiboss2006
 24 sty 2006, 19:38
w orange tez ciezko z telefonami, zabraklo im se k700i :) mam nadzieje ze dostawa tych telefonow szybko przybedzie

#48199  autor: tombzd74
 24 sty 2006, 20:31
W propozycji Orange K750i nie ma od 3 tygodni i z tego co sie dowiedzialem nie bedzie do polowy lutego Tak wiec wszedzie jest kibel!!! A do tego bajzel z platforma i problemy z zarzadami!!!!! Na polskim rynku naprawde dawno nie było tak ZLE!!!!!

Pozdrawiam Tom B

#48209  autor: LION
 24 sty 2006, 20:45
WITAM
Czyli nie tylko w PLUSIE jest źle, ORANGE i ERA też świecą pustkami, marny sobie wybrałem moment na zakup telefonu i aktywacje...

#48215  autor: ziomel
 24 sty 2006, 21:00
hmmm to moze powinienes sprobowac przez biuro obslugi klienta albo przez internet zamowic nowa aktywacje...ja podobnie zrobilem we wrzesniu zeszlego roku nigdzie nie mieli k700i zadzwonilem do bok-u i na drugi dzien przyjechal kurier z telefonem :) :)

#48223  autor: tombzd74
 24 sty 2006, 21:09
LION Nie ty jeden czekasz. :lol: Place rachunki po stowie, a oni mi mowia ze nic nie ma. Ja pierdole co za kraj!!!!

Tom

#48252  autor: pyp
 24 sty 2006, 21:54
Co do dostępności telefonów, to jak mi się kończyła umowa z Plusem (czerwiec 2005), chcąc ją przedłuzyc, chciałem skorzystać z promocji Wymiana aparatu i DWIW na 12 miesięcy za darmo. Wtedy upatrzyłem sobei K700i wtedy cena była 400zł, obdzwoniłem BOK, i Sklep Internetowy Plusa, nigdzie nie mieli aż dopiero we Wrocławskiej Galeri Dominikańskiej dzwoniąc usłyszałem że mają te telefony, i musiałem jechać z Nowej Rudy do Wrocławia 100 KM żeby podpisać umowę. Wiadomo że nie będziesz jechał jak mieszkasz w Warszawie 100 KM tak jak ja, ale obdzwoń nawet te najmniejsze salony np. sieci Impol, Liberty. Życze powodzenia w poszukiwaniu telefonów, ale jak zadzwonisz do Plusa i powiedza że tych telefonów nie mają na magazynach to nie zniechęcaj się, jak się postarasz to napewno znajdziesz :)

Pozdrawiam - pYp

#48312  autor: Rokko
 25 sty 2006, 09:17
Niestety nasie kochani operatorzy nie dbają o nas za bardzo. w Gdańsku jest salon na grunwaldzkiej, co jakis czas tam wpadam. k 750 to oni chyba tylko na reklamach widzieli. Od listopada do stycznia pojedyńcze egzemplarze dostają. Nie wygląda to najlepiej. No i te problemy wewnętrzne u nich. Zarządy okupuja biurowce.
Czy coś wiecie jak z tymi pensjami, które mieli zapłacic pracownikom w Erze, ale nie wiadomo czy to zrobią, bo nie wiadomo, który zarząd ma to zrobić?

#48325  autor: Marker5
 25 sty 2006, 11:23
8) Hmm....nie dziwcie sie ze niema SE K700i w salonach bo to wlasnie dlatego ze jest najchetniej kupowanym telefonem od jakiegos czasu!Poprostu ludzie go wykupuja a producent nie nadaza z dostawami :wink: Tak niestety jest... :roll: Moim zdaniem powinniscie zadzwonic do BOK-u i umowic sie z nimi zeby kurier Wam go przywiozl prosto z magazynu :mrgreen: Przy odbiorze tylko maly autograf i telefon jest wasz :mrgreen: Ja osobiscie chyba tak zrobie bo jezda do salonu chyba nie bedzie miala sensu kiedy oni sa wszedzie pusci :| Wiec lapmy za telefony i zamawiajmy :!: :smt006

#48329  autor: tomiboss2006
 25 sty 2006, 11:29
wyobraz sobie ze kurier tez ci nieprzyniesie se k700i bo go niemaja nawet w magazynach :)

#48355  autor: pyp
 25 sty 2006, 12:48
*Marker, jak przeczytałeś mojego poprzedniego posta to jest tak jak mówie, telefon ciężej dostać w salonach firmowych, poprzez konsultanta, w sklepie internetowym opertorów, najlepiej pochodzić po mniejszych salonach i tam popytać napewno dostaniesz jak się postarasz.
P.S W moim wypadku w BOK jak dzwoniłem chcąc zamówić telefon poprzez kuriera powiedzieli że telefonu K700i nie posiadaja i trzeba na ten telefon czekać 3 MIESIĘCE !! A w salonie "Liberty PlusGSM" dostałem telefonik nóweczkę, tylko musiałem jeszcze doliczyć 20 zł za dojazd do Wrocławia 100KM. Jedna jest zasada jeżeli wam powiedzą operatorzy że nie mają w magazynach to sie nie zniechęcajcie popytajcie po mniejszych salonach !!

Pozdrawiam - pYp

#48363  autor: orB
 25 sty 2006, 13:03
troche się dziwie czytając Wasze posty. u mnie kolega niedawno kupił sobie k700i w plusie - bez problemu 8) pozatym nie wiem czemu wszyscy się tak na niego uwzięli... ja go właśnie chcę sprzedać :P

#48399  autor: Marker5
 25 sty 2006, 15:15
Oczywiscie, zgadzam sie z Wami jednak mialem juz taka sytuacje ( siemens CX65 ) ze nigdzie go nie mieli, ani w malych salonach ani w duzych a moj brat na przedluzenie umowy mial go w 2 dni z magazynu :smt011 Poprostu trzeba probowac i sie dowiadywac jesli zalezy komus na konkretnym aparacie poniewaz moga miec lada chwila dostawe...To wszystko zalezy od Plusa...

#48460  autor: pyp
 25 sty 2006, 16:43
Marker masz racje, zgadzam się z tobą w 100%. To zależy od szczęscia czy akurat są te telfony dostepne, ja np. miałem farta żeten telefonik dostałem ale inni zostali odprawieni z kwitkiem :? A co Telefonu K700i i to jest to telefon najlepszy w swoejj katygori cenowej, ma troche wad ( Bateria, osłonka na wejście ładowarki i zestawu słuchawkowego, jest bardzo cichy, i brak wav. )

Pozdrawiam - pYp