Witam wszystkich na forum, długo przeglądałem różne tematy ale dalej nie umiem podjąć decyzji... 23 września wygasła moja umowa w której jestem nadal, jak się orientuję na czas nieokreślony i nie wiem co mam robić czy zostać czy się przenieść. Do tej pory miałem abonament w erze za 65 zł w tym 80 minut do wszystkich + za darmo do jednego numeru. Dziewczynie również kończy się za niedługo abonament z ery za 40zł w tym 80min + 1 nr. darmowy. Chcemy być w jednej sieci i mieć do siebie za darmo i w miarę jakąś fajną ilość minut. Abonament dla mnie w granicach 60zł plus telefon a dla dziewczyny max do 50zł bez telefonu. Era nic do tej pory mi nie zaproponowała, zero telefonu itp. Z tego co patrzyłem na internecie nie znalazłem opcji darmowego numeru, a na tym nam najbardziej zależy. Telefon jest na moją mamę której również skończył się drugi abonament w plusie i nie wie co robić gdyż chce być w tej samej sieci co ja i czeka na moją decyzję. Może ktoś poradzi co zrobić ??
Po pierwsze powinieneś poczytać to forum "Przedłużenie umowy Era". Tam znajdziesz co proponuje Era przy przedłuzaniu umowy. Jak już będziesz wiedział co chcesz i się zdecydujesz, zadzwoń do BOA, posłuchaj co proponują oni, a następnie sam zapytaj o inne, atrakcyjniejsze promocje - to co przeczytałes na tym forum. Powiedz, że chcialbyś ofertę z darmowym numerem w promocyjnej cenie. Powinieneś coś wytargować...Matthew86 pisze:Witam wszystkich na forum, długo przeglądałem różne tematy ale dalej nie umiem podjąć decyzji... 23 września wygasła moja umowa w której jestem nadal, jak się orientuję na czas nieokreślony i nie wiem co mam robić czy zostać czy się przenieść. Do tej pory miałem abonament w erze za 65 zł w tym 80 minut do wszystkich + za darmo do jednego numeru. Dziewczynie również kończy się za niedługo abonament z ery za 40zł w tym 80min + 1 nr. darmowy. Chcemy być w jednej sieci i mieć do siebie za darmo i w miarę jakąś fajną ilość minut. Abonament dla mnie w granicach 60zł plus telefon a dla dziewczyny max do 50zł bez telefonu. Era nic do tej pory mi nie zaproponowała, zero telefonu itp. Z tego co patrzyłem na internecie nie znalazłem opcji darmowego numeru, a na tym nam najbardziej zależy. Telefon jest na moją mamę której również skończył się drugi abonament w plusie i nie wie co robić gdyż chce być w tej samej sieci co ja i czeka na moją decyzję. Może ktoś poradzi co zrobić ??
Darmowy numer jest za 20zł - 2000min - ale to od abonamentu od 40zł (bez smsów).
Inną opcją jest usługa taniej o 99% z wybraną osobą w Era Premia za 1500ptk. Wychodzi wtedy dokładnie tak samo jak wyżej bo masz 1min za 1gr = 2000min za 20zł - z tym że tutaj ile wydzwonisz, tyle płacisz.
Tylko smsów nie ma w tych pakietach za darmo.
Inna opcja jest taka: Jezeli chcesz mieć darmowy numer - w Mix Plusie i w Simplusie jest bardzo dobra oferta za 10zł nielimitowane rozmowy i smsy z jedną osobą - jest to pakiet, a więc co miesiąc chyba trzeba go aktywować, ale jest to bardzo tanio, jeżeli chodzi o darmowy numer. A w mixplusie mialbyś jeszcze do tego telefon - jest ich dużo i nie są drogie, np N5130 za 1zł /36doładowań za 30zł.