• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #359885  autor: skyhack
 16 wrz 2009, 13:02
Mam pewien problem . A mianowicie kiedy wchodzę na moje konto orange wyświetla mi się, że przekroczyłem kwotę abonamentu o 24,97 zl ( to samo jest jak dzwonie na *500 ) . Według mnie jest to niemożliwe . ( mój abonament wynosi 35 zł ) . I teraz wszedłem na wykaz połaczen i co ciekawe od dnia 6.09 do 16.09 ( dzisiaj ) wyglada to tak :

podsumowanie bieżących połączeńkwota brutto: 24.97 .

Nowe 35 zł dostaje kazdego 6 dnia miesiaca .

Z podsumowania bieżących połaczen od dnia 6 do 16 wynika, że wykorzystałem 24,97 zł . A pokazuje mi się, że PRZEKROCZYŁEM o tyle .. czyli wykorzystałem 35zł + 24,97 zł .

Jak mam to rozumieć ? .

Obrazek

#360075  autor: elkanguro
 17 wrz 2009, 09:24
Jeśli na wykazie połączeń pokazuje Ci, że podsumowanie bieżących połączeń wynosi 24,97zł to oznacza, że wydzwoniłeś tyle ponad abonament. Połączenia w ramach abonamentu są za 0,00zł.
Na zrzucie ekranu potwierdzenie, ja mam aktualnie kwotę przekroczenia 0,26zł i sumę połączeń na wykazie również 0,26zł.
Obrazek
Chyba, że jakiś błąd w systemie Orange i nie została uwzględniona twoja kwota z abonamentu...

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet