Witam! Kilka dni temu dałem się namówić pracownikowi Orange na przejście z Mix'a(po 52msc) do Abonamentu(35zł). Chciałbym "upodobnić" mój abonament do mix'a, stąd rodzi się pytanie: czy istnieje coś takiego jak blokada dzięki której nie przyjdzie do mnie rachunek na kwotę wyższą niż 35zł? Kolejne pytanie tyczy się internetu, czy jest możliwośc wykupienia pakietu danych w abonamencie za to przysługujące 60min/35zł/ileś tam sms?? A co z roamingiem- jedni piszą że pobierany jest z tych 35zł a inni że osobno na rachunku. Z góry dziękuje wszystkim którzy poświęcą chwilę i oświecą mój nieco przyciemniony umysł.
ps. czy w salonie wymienią mi bezpłatnie kartę sim na nową, bo ta moja jest jeszcze z Idei, a troszkę przeszła i boje się że te kilka rysek które na sobie ma może w przyszłości spowodować jakiś problemy.
ps. czy w salonie wymienią mi bezpłatnie kartę sim na nową, bo ta moja jest jeszcze z Idei, a troszkę przeszła i boje się że te kilka rysek które na sobie ma może w przyszłości spowodować jakiś problemy.