Witam. Jestem tutaj po raz pierwszy i nie wiem czy w dobrym dziale zalozlem temat.Zastanawiam sie nad kupnem fona i nie wiem co wybrac orange abonament czy mix. Slyszalem ze oni kantuja jelsi chodzi o mix a zwlaszcza te pakiety minuty ktore sie dostaje jak pisze na ich stronce ze podbno trzeba jakas karta zdrapka sie doladowac czy to prawda czy mozecie mi cos o tym opowiedziec i podsunac jakies korzystne pomysly zebym sie nie w kopal w jakies szambo.
Jeśli priorytetem ma być zakup słuchawki to orange nie jest najlepszym wyborem. Co do zasady mają najdroższe telefony spośród wszystkich operatorów. Jeżeli szukasz niskiego abonamentu to wybór oferty z telefonem w orange w zasadzie nie ma sensu - często jest tak że słuchawki w tych abo. są w cenach bardzo zbliżonych do tych z allegro.criss20ster pisze:Zastanawiam sie nad kupnem fona
Napisz więcej o tym czego oczekujesz: jaka kwota abonamentu minuty do wszystkich sieci, czy raczej w orange, jakieś usługi dodatkowe (internet), jaki telefon itp., wtedy będzie można ci coś doradzić.