z tego co wiem to jest znizka na pakiety 40% jak bierzesz bez telefonu na 24 miesiace czyli wyszloby ci 36 zl, ale skoro chcesz na 12 miesiecy to moze sie zgodza.
U mnie problem dodatkowo jest taki ze mimo iz podpisalem umowe dla prywatnych to na dokumenty firmowe i nie chca mi dac komforu:( ktos pisal ze mam jakis znacznik ale nikt w boa mi tego nie potwierdzl i nie chcieli dyskutowac nawet o komfortach - dziwne, ze tak latwo sie pozbywaja klienta?
place regularnie bez zadnych opoznien, srednio ok 80zl, a nie chcieli mi nawet dac czegos podobnego do "promocji swiatecznej"!
[ Dodano: 2006-01-13 0:46 ]
McDriver pisze:Witam. Jestem abonentem Ery i umowa kończy mi się 24 marca. Mam pytanko - kiedy moge zacząć coś kombinować z wymianą telefonu i jak tu coś od nich wytargować na przedłużenie umowy (Mam Era Moja 40 Medium a rachunki na poziomie 100 - 150 zeta miesięcznie) Prosze o jakieś porady. Aha i czy można się jeszcze jakoś targować z ceną telefonu (interesuje mnie d750i)
slyszalem jeszcze o nastepujacej ofercie (pisal ktos ostatnio pod jakims newsem) ze daja 2x uniwersalna + 1x do ery i stacjonarne za 54zl + d750 za 229zl, tylko zamiast z boa trzzeba rozmawiac z sekcja utrzymania klienta - jak dla mnie super oferta, tylko nie do konca jestem pewien czy mozliwa. przy najblizszym kontakcie (prawdopodobnie w przyszlym tygodniu) sprawdzeta informacje