Witam!
29 czerwca kończy mi się umowa w Plusie i chcę przejść do Play'a na abonament. Interesuje mnie OnePlay 45 z telefonem i co ważniejsze chcę zachować stary numer. Wiem, że najprościej byłoby pójść do salonu Play'a ale nie jestem pewien czy najtaniej. Chcę uzyskać jak najwięcej minut do wszystkich sieci i jak największe zniżki na abonament. Standardowo mam 100 minut a za przejście z Plusa dodatkowe 50. I od tego momentu już niczego nie jestem pewien
W Play'u jest Promocja Wiosenna dzięki której dostałbym 30 minut oraz rabat 25zł na abo przez 4m-ce. Czy promocja wiosenna oraz minuty za przejście się łączą? Dodatkowo kupując przez internet można otrzymać 25-cio procentowy rabat na abo przez 9m-cy. Niestety kupując przez internet dostanę inny numer. Jak załatwić sprawę z przejściem do Play, aby połączyć najwięcej promocji i zostać przy starym numerze?
29 czerwca kończy mi się umowa w Plusie i chcę przejść do Play'a na abonament. Interesuje mnie OnePlay 45 z telefonem i co ważniejsze chcę zachować stary numer. Wiem, że najprościej byłoby pójść do salonu Play'a ale nie jestem pewien czy najtaniej. Chcę uzyskać jak najwięcej minut do wszystkich sieci i jak największe zniżki na abonament. Standardowo mam 100 minut a za przejście z Plusa dodatkowe 50. I od tego momentu już niczego nie jestem pewien

Ostatnio zmieniony 15 cze 2009, 00:06 przez t_rutana, łącznie zmieniany 1 raz.