• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #332686  autor: Jedrker
 01 maja 2009, 11:11
Chciałbym w tym momencie poinformować wszystkich co mają Play.
Macie zapewne właczoną usługę Muzyka na czekanie !
Sam się zdziwiłem, kiedy na play24 w aktywnych usługach widziałem włączoną tę usługę, której nigdy nie aktywowałem, bo mi do szczęścia nie jest potrzebna...
Ciekawe tylko, czy do rachunku za telefon doliczą tę usługę...
Zastanawiam się tylko jak można włączać komuś usługi których nie chce ...
Co za burdel .

#332691  autor: djfafa
 01 maja 2009, 11:26
Sprawdzałem na 3 numerach. Nie mam włączonej muzyki na czekanie.

#332692  autor: Jedrker
 01 maja 2009, 11:31
djfafa,
hmmm, to masz jakieś szczęście, bo już kilka osób z forum o play napisało, że ma własnie włączone te usługi (choć sami ich nie aktywowali) ;/

#332694  autor: djfafa
 01 maja 2009, 11:36
2 numery to abo jeden play karta. Może włączą, ale wtedy im grandę zrobię :twisted:

#332697  autor: Jedrker
 01 maja 2009, 11:42
djfafa,
no właśnie ja posiadam abonament, niech tylko doliczą opłatę abonamentową za usługę której nie chciałem, to ... :twisted:
Zgłoszenie już do nich poszło, zobaczymy co odpiszą ... Jestem ciekaw czy jeszcze komuś włączyli komuś na majówkę tą usługę :?:

#332703  autor: bledos
 01 maja 2009, 12:33
zdaje się, że w tej chwili usługa jest w promocji za darmo od momentu włączenia do końca okresu rozliczeniowego plus jeden pełen cykl rozliczeniowy, więc nie ma obawy o naliczenie opłaty. Co do robienia rabanu za włączenie usługi - wyżyjesz się na konsultancie w salonie? :smt011

A tak przy okazji i na ostudzenie sytuacji: jaki utwór Ci włączyli? :-D

#332708  autor: RRRR
 01 maja 2009, 17:07
A co ma zrobić?Dziękować za usługę, której nie chciał?

#332816  autor: tomko111
 02 maja 2009, 13:23
Posiadam abonament w Playu i tej usługi na szczęście nie włączyli mi :wink:

#332821  autor: boloo
 02 maja 2009, 14:34
bledos pisze: A tak przy okazji i na ostudzenie sytuacji: jaki utwór Ci włączyli? :-D
też mnie to ciekawi :D

Sprawdziłbym też, czy mam włączoną tą usługę ale nie mogę założyć konta na play24 - po prostu nie wykrywają mojego numeru... Pisze, że błąd w bazie danych czy coś takiego.

#332823  autor: Jedrker
 02 maja 2009, 14:40
boloo,
to sprawdź przez kody ussd *111# ;))
bledos pisze:tak przy okazji i na ostudzenie sytuacji: jaki utwór Ci włączyli? :-D
A gdzie mam to sprawdzić co za utwór mam włączony ?
Jakieś marne techno hehe

#332839  autor: suisse
 02 maja 2009, 16:28
Na pewno nie został Tobie naliczona opłata z tytułu usługi "Granie na czekanie".
Miałem podobny problem, ale sprawa się wyjaśniła - nie wiem dlaczego od razu piszesz z taką pierdółką na forum - od tego jest mojplay w którym w opcjach "zgłoszenia" informujesz o zaistniałej sytuacji.
Operator wyjaśniłby Tobie co i jak i... dodatkowo gratis dostałbyś 10 minut do wszystkich sieci :)

#332850  autor: Jedrker
 02 maja 2009, 17:20
suisse pisze:nie wiem dlaczego od razu piszesz z taką pierdółką na forum
dlatego żeby inni sprawdzili czy im również nie została aktywowana usługa.
Bo po okresie bezpłatnym chcąc nie chcąc opłata to dodatkowe 2 zł.
A nie każdy dzień w dzień zagląda w zakładki usług.
Ja np. w usługi zaglądam tylko wtedy, kiedy mam potrzebę włączenia usługi,to chore, abym codziennie teraz sprawdzał, czy czasami Play nie właczył mi tym razem jakiejś usługi ...