• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #40530  autor: memphisto
 04 sty 2006, 12:16
Jak myślicie co czeka nas w promocjach dla indywidualnych w ERZE po 15 styczna? Stać ERĘ na jeszcze lepszą ofertę niż "Zestawy Świąteczne" ? Jakieś nowe telefony i niższe ceny obecnych modeli? Ja osobiście czekam na zestaw 100+40+darmowe weekendy za 60 zł :D
A może w e-Komfort wprowadzą możliwość migracji z Tak-Tak?

#40564  autor: makabras
 04 sty 2006, 14:43
Mi sie wydaje ze gorszej oferty niz obecna nie bedzie, tym bardziej ze przenosnosc ma dzialac pelna para wiec beda musieli zrobic taka oferte ktora przyciagnie klientow z innych sieci, no i przy okazji poprawia sie pewnie oferty utrzymaniowe. taka moja opinia. tylko najgorsze w tym wszystkim bedzie to ze pewnie nikt nie bedzie chcial wyskakiwac przed szereg i kazdy opek bedzie czekal na ruchy konkurencji

#40675  autor: zgreev
 04 sty 2006, 17:06
szczerze to ja czekam na jakis nowy telefonik - ale pewnie sie nie doczekam.

zamocni.pl - coming really soooooooooooon...

#40707  autor: makabras
 04 sty 2006, 18:44
mi sie konczy umowa 6 lutego i juz im wyslalem rozwiazanie, dlatego licze ze jeszcze rzutem na tasme (po 15stycznia sie cos zmieni) wytarguje jakis d750 :twisted: za rozsadna cene a jak nie to spadam do TT i bede czekal na ciekawa sluchawke w rozsadnej cenie

#40790  autor: memphisto
 04 sty 2006, 20:33
makabras pisze:mi sie konczy umowa 6 lutego i juz im wyslalem rozwiazanie, dlatego licze ze jeszcze rzutem na tasme (po 15stycznia sie cos zmieni) wytarguje jakis d750 :twisted: za rozsadna cene a jak nie to spadam do TT i bede czekal na ciekawa sluchawke w rozsadnej cenie
A jaką "utrzymaniówkę" teraz Ci zaproponowali??? Przecież Era poprawiła oferty utrzymaniowe i teraz chyba warto jednak przedłużyć umowę - oczywiście po wynegocjowaniu jak najwiekszych profitów... :D Dodatkowo mozna obnizyc cene nowej słuchawki wymieniając punkty ERAPREMIA!

#40800  autor: gosciu
 04 sty 2006, 20:41
Ja bym poczekal. Ja pisalo wielu na tym forum, gorszych ofert pewnie nie bedzie. Otwarte jest pytanie czy beda lepsze.

#40931  autor: Bartosz
 04 sty 2006, 23:33
Era już po cichu ma w swojej ofercie promocję dla osób przychodzących z innej sieci więc ... czas na innych tylko,ze z każdą podpisaną umową będzie wyższa kara za przedwczesna jej rozwiązanie

#40984  autor: makabras
 05 sty 2006, 13:53
memphisto pisze:
makabras pisze:mi sie konczy umowa 6 lutego i juz im wyslalem rozwiazanie, dlatego licze ze jeszcze rzutem na tasme (po 15stycznia sie cos zmieni) wytarguje jakis d750 :twisted: za rozsadna cene a jak nie to spadam do TT i bede czekal na ciekawa sluchawke w rozsadnej cenie
A jaką "utrzymaniówkę" teraz Ci zaproponowali??? Przecież Era poprawiła oferty utrzymaniowe i teraz chyba warto jednak przedłużyć umowę - oczywiście po wynegocjowaniu jak najwiekszych profitów... :D Dodatkowo mozna obnizyc cene nowej słuchawki wymieniając punkty ERAPREMIA!
mam moja 40, chcialem cos jak swiateczna 40/140 z se d/k750i w lepszej cenie tzn do 300zl, ew. z dodatkowym pakietem za 60zl, a oni zaproponowali mi clasica (powiedzieli ze komfortu nie moge, mimo ze mam taryfe dla indywidualnych, bo podpisywalem na firme) przez pierwszy rok 2 x wiecej mnut czyli za 50zl 140min. do tego moglem wziac siemensa s65 albo v3 za 49zl, a ja na to ze chce d750 to mi powiedzieli 1088zl! a w "Swiatecznej" jest za 629zl:) wiec ich wysmialem. Poki co wyslalem rozwiazanie umowy i czekam czy ew. sie jeszcze do mnie odezwia z lepsza oferta to moze zmienie zdanie. a jak nie to uciekne do TT i czekam lepszych czasow:)

aha co do punktow era premia to wykorzystalem na dodatkowe minuty, wiec nie mam nic. a ostatni raz kontaktowali sie ze mna w polowie grudnia, wiec moze cos sie zmienilo ale nic nie wiem na ten temat.

#41090  autor: djcaro
 05 sty 2006, 17:08
Moim skromnym zdaniem to pewnie Era będzie wprowadzać coraz to lepsze oferty choc i tak w tej chwili mają najlepszą ze wszystkich.Era tak trzymać :-)

#41097  autor: wilku92
 05 sty 2006, 17:22
djcaro pisze:Moim skromnym zdaniem to pewnie Era będzie wprowadzać coraz to lepsze oferty choc i tak w tej chwili mają najlepszą ze wszystkich.Era tak trzymać :-)
zgadzam się wg mnie Happy Taniej to najlepsza oferta na rynku prepaid

#41456  autor: misiaczekm
 06 sty 2006, 08:57
Na razie propozycja Ery uległa znacznemu pogorszeniu w porównaniu z listopadową :( grudniowa jest ucięta strasznie. Z 200 dodatkowych minut na 2 lata zostało 50 na rok przy wyborze nowego telefonu. W styczniu na razie bez zmian :(

------
Pozdrawiam,

MisiaczekM