memphisto pisze:makabras pisze:mi sie konczy umowa 6 lutego i juz im wyslalem rozwiazanie, dlatego licze ze jeszcze rzutem na tasme (po 15stycznia sie cos zmieni) wytarguje jakis d750

za rozsadna cene a jak nie to spadam do TT i bede czekal na ciekawa sluchawke w rozsadnej cenie
A jaką "utrzymaniówkę" teraz Ci zaproponowali??? Przecież Era poprawiła oferty utrzymaniowe i teraz chyba warto jednak przedłużyć umowę - oczywiście po wynegocjowaniu jak najwiekszych profitów...

Dodatkowo mozna obnizyc cene nowej słuchawki wymieniając punkty ERAPREMIA!
mam moja 40, chcialem cos jak swiateczna 40/140 z se d/k750i w lepszej cenie tzn do 300zl, ew. z dodatkowym pakietem za 60zl, a oni zaproponowali mi clasica (powiedzieli ze komfortu nie moge, mimo ze mam taryfe dla indywidualnych, bo podpisywalem na firme) przez pierwszy rok 2 x wiecej mnut czyli za 50zl 140min. do tego moglem wziac siemensa s65 albo v3 za 49zl, a ja na to ze chce d750 to mi powiedzieli 1088zl! a w "Swiatecznej" jest za 629zl:) wiec ich wysmialem. Poki co wyslalem rozwiazanie umowy i czekam czy ew. sie jeszcze do mnie odezwia z lepsza oferta to moze zmienie zdanie. a jak nie to uciekne do TT i czekam lepszych czasow:)
aha co do punktow era premia to wykorzystalem na dodatkowe minuty, wiec nie mam nic. a ostatni raz kontaktowali sie ze mna w polowie grudnia, wiec moze cos sie zmienilo ale nic nie wiem na ten temat.