• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #303006  autor: gumczak
 11 gru 2008, 00:18
zamowiłem przez eshopa play abonament 65zł z promocją świąteczną i udało mi się jeszcze wyhaczyć LG KU990 za 1zł :) z czego byłem bardzo zadowolony, dopóki....
no właśnie, dopóki przez nieostrożność nie doczytałem się na ile jest umowa. przy abo za 25zł czy 45zł jest napisane że na 24 miesiące a w abonamencie za 65zł nie ma napisane nic. zmartwiło mnie to mimo że chce się związać z tą siecią ale nie na 3 lata (!) a wiem że są i takie abonamenty w play. Zamówiłem to dopiero dzisiaj wiec jak coś to można zrezygnować ale wolałbym zeby to jednak było na 2 lata :) A denerwujące jest to że nie ma na całej stronie ani słowa na jaki czas jest umowa w abo 65zł (albo ja nie widze)
Czy jest ktoś w stanie sprawdzic jak to wygląda bo w regulaminach też nic konkretnego nie wyczytałem.
Pozdrawiam

:)

#303020  autor: przemekk
 11 gru 2008, 08:42
Kupując w eShopie masz umowę na 24 miesiące.

Skrzydelko.pl - zobacz ile naprawdę kosztuje telefon za złotówkę.

#303025  autor: microcom
 11 gru 2008, 09:18
umowa na 24 miesiące, więc niemasz się co martwić no i gratuluje zakupu, pamiętaj tylko że op ma 10 dni na aktywacje twojego nr. tel więc nie dzwoń odrazu jak dostaniesz tel. że Ci nie działa.

www.it-securite.pl --> Pierwsza Strona o Bezpieczeństwie
Let's Play

#303058  autor: gumczak
 11 gru 2008, 14:14
uff to dobrze...
ciekawy tylko jestem czy mi wyślą ten telefon, bo po moim zamówieniu od razu telefon zmienił status na niedostępny, wiec albo to były pojedyncze sztuki albo jakiś błąd na stronie że niby mogłem zakupić ten telefon...

#303079  autor: Thomaszek
 11 gru 2008, 16:13
Powinieneś dostać skoro się udało wszystko wypełnić. Inaczej wyskakuje info wcześniej (ja tak miałem).

#303179  autor: microcom
 11 gru 2008, 21:13
Thomaszek pisze:Powinieneś dostać skoro się udało wszystko wypełnić. Inaczej wyskakuje info wcześniej (ja tak miałem).
Tak pamietaj tylko że wypełnienie formularza na stronie nie oznacza zawarcia umowy a dane na stronie nie stanowią oferty handlowej, więc tel może być dostępny na stronie ale tak naprawde go niema, ale pociesze Cię że LG k990 to nie Toshiba G900 że jest telefonem widmo więc powinieneś dostać :)

www.it-securite.pl --> Pierwsza Strona o Bezpieczeństwie
Let's Play

#303556  autor: gumczak
 13 gru 2008, 23:00
juz zadzwonili do mnie i w poniedzialek bede szczęsliwym posiadaczem tego telefonu. dzieki wszystkim za pomoc.

[ Dodano: 2008-12-20, 22:21 ]
kurier pojawił sie we wtorek, nie bez klopotów ale sie pojawił.
i najlepsze jest to że otwieram pudełko z telefonem przy kurierze żeby sprawdzic zanim odbiorę przesyłkę a tam... wszystkie akcesoria ale samego telefonu BRAK...
tak sie wkurzyłem że juz nie wiem co robić. więc przestrzegam żeby zawsze sprawdzać przesyłke przy kurierze bo to złodzieje! I takim sposobem nie mam jeszcze tego LG KU990.
Z Play'a powiedzieli mi ze to sprawdzą i wyślą drugi.
Ale po prostu śmiech na sali...