Witam. Jakis czas temu zadzwonil do mnie konsultant niby z Orange ze SEPCJALNA oferta dla mniie( pic na wode). Ale do rzeczy. Przedstawil dwa warianty ubezpieczenia rachunku i najpierw bylem niechetnie do tego nastawiony ale powiedział mi ze to ubezpieczenie moze sluzyc jako zabezpieczenie w przypadku chęci wziecia kredytu w banku. Czy to jest prawda ? Tym tylko mnie zachecil do placenia tych 25 zl miesiecznie.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Juz to czytalem. Tyle ze ja ta usluge zgodzilem sie wlaczyc wlasnie po tym co mi powiedzial konsultant ze to sluzy jako zabezpieczenie w razie checi wziecia kredytu. No ale cos mi tu ``smierdzi` za przeproszeniem w jaki sposob mam tego uzyc ;] I pewnie to kolejny pic na wode? Wie ktos czy to prawda czy tylko chwyt do naciagniecia mnie na ten szajs?