• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #301271  autor: Jacomg
 02 gru 2008, 22:30
Jak w temacie o ile sie nie mylę muszę złożyć jakieś pismo ze nie przedłuzam umowy czy ma ktoś wzór tego pisma ?? Szukałem na stronie ery ale nie znalazłem.

s55 ---> c75 ---> w300i + hpm70 + 2gb ---> k530i @ w660i + 2 gb + 1gb ---> v9 + 2gb ---> e51 + 2gb

#301272  autor: Pytlusek
 02 gru 2008, 22:37
Poprostu pisze w temacie na srodku "rezygnacja z koncem umowy" po prwej data i miejscowośc

Piszesz ladnie JA twoje imie i nazwisko legitymujacy sie dowodem numer taki i taki,prosze o wprowadzenie do panstwa systemu rezygnacji z kozystania panstwa uslug na numerze karty SIM takim i takim zarejstrowanego na osobe taka i taka z końcem umowy.

Nizej podpis

Oczywiscie wypelnia to wlasciciel umowy!

Nie wiem jak to powinna wygladac ale to chyba powinno wystarczyć

"Vista error ' warrning, keyboard not found. press any key to continue... '"

#301273  autor: elrond
 02 gru 2008, 22:42
W sumie to pytanie mógłbyś zadac w odpowiednim temacie traktującym o umowach z Erą tutaj...
Jacomg pisze:Szukałem na stronie ery ale nie znalazłem.
Chyba żaden operator tego nie udostępnia, nie ułatwia tego klientowi. Idziesz do salonu minimum 30 dni przed końcem umowy, wydrukują Ci papier, podpisujesz, umowa sie kończy i przestajesz być klientem.

[ Dodano: 2008-12-02, 22:44 ]
PS. Dobra rada - jeśli masz jakieś punkty Era Premia to wykorzystaj je przed złożeniem rezygnacji. Bo jak już złożysz to będą Ci to utrudniać, będzie to trzeba załatiwać przez BOA, bo online sie nie da.

#301274  autor: Jedrker
 02 gru 2008, 22:48
Jacomg,
wzór nie wzór, wzoru nie ma.
Piszesz po prostu że nie jesteś zainteresowany przedłużeniem umowy, i chcesz rozwiązać umowę z końcem jej trwania.
I tyle, wysyłasz do nich faxem, i tyle;)
Wiadomo, takie pismo powinno zawierać twoje dane osobowe, numer telefonu o który chodzi.

#301293  autor: vinc
 03 gru 2008, 07:58
Już setki razy był poruszany temat rezygnacji na forum. Zanim założysz temat użyj funkcji szukaj

Obrazek