Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Też się na to złapałem, jest to myślnik.Napster1993 pisze:dy sprawdzam moje konto wynosi juz -70
To nie ma znaczenia.Napster1993 pisze:Byc moze to dlatego ze przelaczylem na gsm 900/1800 bo nie mialem zasiegu i dlatego przelaczylem ale czy to mzoe byc przyczyna?
Może została wystawiona faktura, korekta, opłata aktywacyjna.Napster1993 pisze:widze jak ciagle mi to -70zl rosnie
Dlaczego otrzymałem pierwszą fakturę na wyższą kwotę niż abonament, na który zawarłem umowę?
Pierwsza faktura wystawiona po dacie zawarcia umowy, zawiera opłatę abonamentową w wysokości proporcjonalnej od dnia aktywacji do końca pierwszego okresu rozliczeniowego oraz naliczany z góry abonament za kolejny, pełny okres rozliczeniowy.
Na przykład, jeżeli umowa została zawarta w połowie cyklu rozliczeniowego, na pierwszej fakturze znajdzie się cząstkowy abonament od połowy miesiąca do końca i pełna kwota abonamentu na miesiąc przyszły.
Informacja ta znajduje się w Regulaminie świadczenia Usług Telekomunikacyjnych, §12 Rachunek Telekomunikacyjny, pkt. 3. Informacja na temat obowiązującego Cię cyklu rozliczeniowego znajduje się na Rachunku Telekomunikacyjnym.