Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
nie do końca. jeżeli w Erze przedłużasz umowę, możesz np. zmniejszyć sobie ilość standardowych darmowych minut w ramach abonamentu, ale w zamian obniżają cenę telefonu. Era nie jest złakamil1221 pisze:Jeżeli już chodzi o Propozycje dla klientów którzy chcą przedłużyć umowę – Orange ma najbardziej rozbudowany system negocjacji z klientem.
Wg mnie jednak Orżnąć jest najdroższe z telefonamitomko111 pisze:express100, nie przesadaj. W erze są droższe telefony niż w Orange. Oczywiście nie wszystkie, lecz większość.
A może po prostu klienci dostają dobre oferty i nie muszą płakać na forach? Może trzeba tak to zinterpretować?overbeyond pisze:Zastanawiam się nad trzema sieciami obecnie play era i orange ale najbardziej zastanawia mnie orange. Dlaczego jest tak mało postów w przedłużaniu umowy?
Orange jest takim chłopcem do bicia. Jak psioczyć to na pomarańczę. Cokolwiek nie przedstawią to i tak jest źle, można zobaczyć to w komentarzach pod newsami w tym serwisie.overbeyond pisze:To taki kiepski operator? Często w wątku słyszeć można coś podobnego do "bo to orange i dlatego lipa". O co chodzi z tą cała siecią?
możesz się podeprzeć jakimiś danymi?szyman12 pisze:b) wracając do oferty to jest ona denna i dużo osób przechodzi do innych sieci (szczególnie do Playa, aby zrobić na złość Grażynce)
Nie znam takiej sieci? To jakiś MVNO?express100 pisze:Wg mnie jednak Orżnąć jest najdroższe z telefonami![]()
I zdania póki co nie zmienię![]()
Pozdrawiam!
Przepraszam bardzo, nie Orżnąć, a Orangemarcinb pisze:express100 napisał/a:
Wg mnie jednak Orżnąć jest najdroższe z telefonami
I zdania póki co nie zmienię
Pozdrawiam!
Nie znam takiej sieci? To jakiś MVNO?
Nienajszczęśliwsze porównanie.adam.wisnia pisze:Male porownanie 3 popularnych telefonow w ofertach na 24 miesiace dla Orange abo 25, play 25, Telefoniczna
okazja 25
a Orange abo 25 to zwykła taryfa. Stąd też zapewne różnica w cenie telefonów ale za to jeśli weźmiemy pod uwagę liczbę minut do wszystkich to:W ramach Oferty Promocyjnej Abonent ma możliwość zakupu nowego telefonu w promocyjnej cenie.
To wszystko zależy od tego jak wysokie rachunki płaciłeś... jeżeli Twój abonament to 25zł miesięcznie to nie licz na wielkie obniżki... Ale zawsze możesz się z nimi targować.overbeyond pisze:Mnie zastanawia jakie mam szanse na jakieś upusty jeśli chce odejść z plusa po 4 latach do orange? Pewnie zerowe. To akurat mnie nie dziwi.
Moja kolejnośćoverbeyond pisze:i z kim o tym dyskutować w salonie? czy lepiej przez e-mail?