• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #299097  autor: kacperfx
 22 lis 2008, 14:08
cześć,

Potrzebuję abonament tylko do tego aby ktoś do mnie dzwonił, nie mam czasu kupować zdrapek, ładować tego, itd. Dlatego szukam najtańszego abonamentu, może być bez telefonu, obojętnie która sieć, może być na firmę jak i na osobę fizyczną, darmowe minuty nie grają roli. Po prostu coś najtańszego aby 'podtrzymać' numer.

Pozdrowienia,
 #299100  autor: tomko111
 22 lis 2008, 14:41
kacperfx pisze:cześć,

Potrzebuję abonament tylko do tego aby ktoś do mnie dzwonił, nie mam czasu kupować zdrapek, ładować tego, itd. Dlatego szukam najtańszego abonamentu, może być bez telefonu, obojętnie która sieć, może być na firmę jak i na osobę fizyczną, darmowe minuty nie grają roli. Po prostu coś najtańszego aby 'podtrzymać' numer.

Pozdrowienia,
Taryfa zero w Erze będzie strzałem w dziesiątkę.

Abonament 0zł, umowa na 12 miesięcy z możliwością zerwania w każdej chwili bez żadnych konsekwencji, 0,49zł za minutę połączenia i 0,15zł za SMSa.

http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryf ... aryfa_zero

#299102  autor: kacperfx
 22 lis 2008, 14:50
o to chodziło, dzięki!

#299103  autor: mariusz9a
 22 lis 2008, 15:08
tomko111 pisze:Taryfa zero w Erze będzie strzałem w dziesiątkę.

Abonament 0zł, umowa na 12 miesięcy z możliwością zerwania w każdej chwili bez żadnych konsekwencji, 0,49zł za minutę połączenia i 0,15zł za SMSa.
Trzeba doliczyć 99zł za aktywację.

#299104  autor: maniek
 22 lis 2008, 15:18
kacperfx pisze:Potrzebuję abonament tylko do tego aby ktoś do mnie dzwonił
polecam orange na karte(numer ważny rok)
kacperfx pisze:nie mam czasu kupować zdrapek, ładować tego, itd.
możesz doładowac raz na rok 50zł i wystarczy ale to ty zdecydujesz :wink: