Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Sieć
Play
Może abonament w Orange Firma 100. Płacisz 61 złotych brutto w tym masz maksymalnie 100 minut w sieci i na stacjonarne lub 83 minuty poza sieć.jaca87 pisze:Faktycnzie ta trayfa co mam teraz(Orange mix fla firm 40) dosyc mi odpowiada moze byc cos na firme
Podaj argumenty na podstawie których twierdzisz że Orange "Twój Plan" Cię ogranicza? To chyba włąśnie taryfy firmowe ograniczająjaca87 pisze:hehe ja wcale nie uwazam ze nokia jest najlepsza choc na pewno sa to bardzo dobre telefony wystarczy spojrzec na serie z symbianem ale jak widze taki twuj plan ktory tak naprawde ma sluzyc indywizualizacji potrzeb klienta tylko cie ogranicza a ceny sluchawek sa bardzo wysokie Orange ma w tej chwili najlepsza ofrete biznesowa dla taryfy firma 100 i sluchawka w swietnej cenie.
Hehe. No tak, lenistwojaca87 pisze:Bo skąd mam wiedziec ile z kim kiedy gdzie bede rozmawiac uwazam ze lepsze sa taryfy płaskie i nie muszę się zastanaiwać kiedy? gdzie ?z kim ? Dlaczego mam wybrać taryfę w której będe się zastawiał przed każdą rozmową czy sms-a jak będzie taniej ? I do tego słuchawki w ogromnych cenach :/