• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #296563  autor: mike278
 08 lis 2008, 09:27
Szukalem takowego na stronie i nie znalazlem. Jest gdzies? Skrzynka nie dziala mi od 2 tygodni, bok to olewa a mi prawdopobnie przepadnie 1sza nagroda w konkursie netii czyli darmowy internet na 2 lata. A jakos mi sie nie usmiecha mi to. Jest wogole taki regulamin?

Execute the order 66.

#296637  autor: mike278
 08 lis 2008, 20:35
niedokladnie sie chyba wyrazilem. Przepraszam za skrot myslowy. Chodzi mi o regulamin dzialania skrzynki e-mailowej w ramach mboxa. Nie moge sie zalogowac do skrzynki. Piekny napis "twoja skrzynka jest czasowo niedostepna. Prosimy sprobowac pozniej". I tak od 2 tygodni. Wymiana maili z bok z innej skrzynki jest absolutnie bezskuteczna, a internet w netii za free za 2 lata przchodzi kolo nosa, bo nie mam jak sprawdzic maila i im odpisac.

Execute the order 66.

#296651  autor: Kaczy
 08 lis 2008, 21:28
Tutaj jest regulamin Multiboxa. Chociaż patrząc na ostatnie zmiany (większy limit) to jest on nieaktualny.

...::: Made for loneliness :::...

#296741  autor: farfi
 09 lis 2008, 16:44
mike278 pisze:niedokladnie sie chyba wyrazilem. Przepraszam za skrot myslowy. Chodzi mi o regulamin dzialania skrzynki e-mailowej w ramach mboxa. Nie moge sie zalogowac do skrzynki. Piekny napis "twoja skrzynka jest czasowo niedostepna. Prosimy sprobowac pozniej". I tak od 2 tygodni. Wymiana maili z bok z innej skrzynki jest absolutnie bezskuteczna, a internet w netii za free za 2 lata przchodzi kolo nosa, bo nie mam jak sprawdzic maila i im odpisac.
próbowałeś pobrać pocztę przez klienta poczty?

serwer smtp: mail.orange.pl
serwer pop3:: mail.orange.pl

#296757  autor: mike278
 09 lis 2008, 19:27
istne szopki. przez outlooka wszedlem ale wpisujac stare haslo zmienione miesiac temu. konto mbox funkcjonuje na nowym oprocz maila. zmienilem dla calego mboxa na stare i tez nie dziala. istna paranoja. przy okazji dowiedzialem sie ze wygralem telefon tydzien temu. ciekawe czy mi nie przepadl. normalnie mam ochote odstrzelic pol bok-u i dzialu technicznego. no i oczywiscie thx. co prawda juz przez outlooka sprawdzalem, ale teraz sprawdzilem stare haslo.

Execute the order 66.

#296773  autor: Wilker
 09 lis 2008, 21:32
jaką masz przeglądarkę? nowa skrzynka działa poprawnie jedynie w Internet Explorer :)

#296786  autor: mike278
 09 lis 2008, 22:35
sprawdzalem z mozilli, opery 9.62 i 9.27 oraz ie. co wiecej pozostale 3 skrzynki w rodzinie dzialaja bez problemu na operach i mozilli. tyko moja na niczym.

Execute the order 66.