• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #293772  autor: piotr10
 21 paź 2008, 20:02
Mam komórkę w play i stary nr komórki w simplusie doładowując kartą 50zł za 3 miesiące to dla mnie za dużo.Zastanawiam się z której oferty skorzystać

Plus
abonament 10zł (bez telefonu):
- 15 min do wszystkich sieci(wymienialne na smsy)
- umowa na 12 miesięcy

Minimix w play:
-16 min do wszystkich sieci
-telefon za 1 zł
- umowa na 24 miesiące
- teraz dodatkowo 200 sms do wszystkich sieci na rok.

Mam pytanie co sądzicie o toshibie ts705?(pytanie dla posiadających ten telefon)

#293804  autor: Orfi
 21 paź 2008, 21:55
Osobiście wolałbym Superkartę Plusa i umowę na 12 miesięcy. Szkoda dla telefonu podpisywać lojalkę na 2 lata,tym bardziej teraz, kiedy promocja goni promocję. Tym bardziej,że masz już abonament w Playu,więc ten drugi numer byłby pewnie taki trochę zapasowy. Lepiej zdywersyfikować sobie operatorów,bo jak są awarie to zawsze któryś zadziała.

Orfi

#293876  autor: kowcio
 22 paź 2008, 15:23
piotr10 pisze:Mam pytanie co sądzicie o toshibie ts705?(pytanie dla posiadających ten telefon)
Nie ten temat, nie ten dział.

Co do operatora, to ja chyba bym wybrał kontrakt w Plusie na 12 miesięcy, nawet z mniejszą ilością minut na miesiąc. Dlaczego? Dlatego, ponieważ nie jesteś związany z Operatorem przez 2 lata, tylko połowę krócej, telefon swój chyba sprawny masz.