• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #288338  autor: krystian1022
 14 wrz 2008, 19:42
Witam
Co sądzicie o ofercie w Erze Firma 325 ??
Jest w niej 325 minut do wszystkich, a w pierwszym roku jeszcze gratis 175 minut do wszystkich i 500 do ery... za jedyne 130 zł netto
Czy są jakieś kruczki o których nie wiem??
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2008, 22:27 przez krystian1022, łącznie zmieniany 1 raz.

#288340  autor: vinc
 14 wrz 2008, 19:48
To jest usługa Najwięcej Minut w Firmie i jak już sam wspomniałeś te dodatkowe minuty są na pierwszw 12 miesięcy, a po tym okresie nic... Na tym polega cała "promocja" Ery, że się przyzwyczaisz do dobrego to może dalej będziesz dzwonic więcej. Jesli chodzi o ofertę tej firmy to ja bym się bardziej skierował na NPB i 10 numerów z za grosz.

Obrazek

#288418  autor: andiw
 15 wrz 2008, 10:56
vinc pisze:To jest usługa Najwięcej Minut w Firmie i jak już sam wspomniałeś te dodatkowe minuty są na pierwszw 12 miesięcy, a po tym okresie nic... Na tym polega cała "promocja" Ery, że się przyzwyczaisz do dobrego to może dalej będziesz dzwonic więcej. Jesli chodzi o ofertę tej firmy to ja bym się bardziej skierował na NPB i 10 numerów z za grosz.
wiesz, te 325 minut do wszystkich to też dużo, a przez rok te bonusy też są naprawdę dobre. gdyby to trwało 24 msce, to byłoby niewyobrażalnie korzystne. a NBP jest dobre, jak się dużo gada z ludźmi z firmy