eryk994 pisze:mariusz9a, test testem ale jackalkk, prezentuje własna opinie na temat tego fona boo z niego kozystał ja osobiscie bym zaufał opini jackalkk,
dla mnie licza sie jasne fakty..... pozdrawiam
Przecież ja sam z niego korzystam. Przeczytaj co jackalkk robi z tym telefonem. Tego żaden nie wytrzyma więcej niż 12h. Ja sam dzwonię dziennie ok 1-2h i pisze sporo (dla niektórych to raczej mnóstwo) SMSów, korzystam z WiFi, z worda i exela, czasami też z nawigacji w samochodzie i telefon ładuję co wieczór, czasami następnego dnia w południe. Także baterię uważam za dobrą jak na telefon takiego typu. W porównaniu do innych telefonów o podobnych możliwościach to Omnia trzyma długo. Zresztą LuiN w teście dość dokładnie przebadał ile trzyma bateria przy różnym profilu używania telefonu.
Poprzednie moje telefony bez WiFi, bez GPS i wielu innych bajerów trzymały max 15h. Także różnice na tej baterii widzę. Spodziewałem się że będzie szybciej padać i jestem miło zaskoczony. Patrząc na ten telefon i jego możliwości spodziewałem się że przy moim używaniu max 6-9h i po baterii.
Ponieważ używałem Omni również do odbioru poczty i synchronizowałem się on-line przez 8 godzin dziennie to telefonik wytrzymywał raptem 12 godzin.
Łącząc się przez 8h z netem a telefon wytrzymywał 12h to jak dla mnie bardzo dobry rezultat. Wielu producentów może zazdrościć.
Ale nie twierdzę że bateria nie mogłaby być jeszcze lepsza