mariusz9a pisze:thonka, dlaczego nie piszesz wszystkich profitów jakie dostaje się w Plusie przy ofercie "ważny telefon"?
tylko tyle udalo mi sie wyczytac na na ich stronie w ktorszym czasie 5-10min. nie moja wina, ze orange ma bardziej czytelna strone, bo oferte ery to ja znam prawie, ze na pamiec

zamiast uwazac, ze faworyzuje siec, warto by moze bylo dodac cos od siebie, co pominalem,bo nie zrobilem tego celowo by dezinforomowac

w ofercie plusa, akurat orientuje sie najmniej, bo po za simplusem w ostatnim czasie nie mialem do czynienia z ta siecia.
jezeli chodzi Tobie o bonusy takie, ze mozna w dowolnej chwili zadzwonic, zeby konsultant powiedzial ile mi zostalo minut i jak najlepiej je wykorzystac, czy jakie pakiety wziac dodatkowo to dla mnie zadna przysluga liczyc sam potrafie, moge to rowinie dobrze sam sprawdzic. tak samo umawianie sie z konsultantem w salonie. przy takim abonamencie łaski nikomu nie robia.
jedyne co jeszcze wyczytalem to 50% znizka na iplus w telefonie. zamiast ~60zl, tylko ~30zl (transfer 1gb i 20sms w abo)
poczta glosowa via mms to dla mnie zbedny bajer. rownie dobrze w takim razie mozna napisac, ze orange daje do premium poczte glosowa gold i multibox'a platinum z terminarzem, organizerem i powiadamianiem sms o zdarzeniach w nim zapisanych.
A te prestiże Ery (200 i 100) były świetne, szkoda, że wycofali.
bazowaly na starych juz 'nowych komfortach' i sila rzeczy musieli je wywalic do kosza by nie mieszac ofert.
sam mam prestiz 100