• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #268146  autor: the_neptun
 26 maja 2008, 23:31
jestem abonamentem PLUS'a i wszystko jest pieknie itp, ale nie maja zadnych ciekawych aparatow telefoniczny. za e51 musialbym zaplacic 299zl+VAT, a w play 1zl i gratis karte pamieci. ogolnie nie podoba mi sie ta oferta PLAY... ale przenoszac numer dostane i550w za ~200zl...

ogolnie nie lapie tej oferty play, napisane jest ze przy moim abo(50) bede placil 0.28gr/min do wszystkich, ale w cenniku pisze 0.40gr i juz sie pogubilem- podobnie jest z sms/mms cennik mowi co innego niz "e-ulotka". najgorszy jest fakt ze pakiet kwotowy nie przechodzi z miesiaca na miesiac i w ogole nie wiem czy jest tam sekundowe naliczanie.

czy moglbym mi ktos rozjasnic o co w tym wszytkim chodzi?? tazke prosilbym o pisanie UWAG dotyczacych abo w play-tego co jest razace, a nawet nie dopatrzylem sie :) nie jestem pewnien czy telefon powinien byc najwazniejsza karta przetargowa wyboru abo...

wybaczcie brak polskich znakow :smt006

#268171  autor: tomko111
 27 maja 2008, 08:03
the_neptun pisze:a w play 1zl i gratis karte pamieci.
Karty pamięci nie są już dodawane do telefonów.
ogolnie nie lapie tej oferty play, napisane jest ze przy moim abo(50) bede placil 0.28gr/min do wszystkich, ale w cenniku pisze 0.40gr i juz sie pogubilem
Efektywna cena za minutę wyjdzie Cię 28gr, ponieważ w ramach swojego abonamentu otrzymujesz 50zł do wykorzystania + 20zł bonusu, stąd jest taniej. Pamiętaj tylko, że ceny podanie na stronie są cenami netto, nie brutto.
the_neptun pisze:i w ogole nie wiem czy jest tam sekundowe naliczanie.
A co to, mamy rok 2000, żeby nie było sekundowego naliczania? Oczywiście, że jest, od razu po pierwszej sekundzie.

Generalnie ta oferta jest najlepsza pośród wszystkich i ciesz się, że możesz jej z korzystać, osoba fizyczna niestety ma do wybrania tylko NOWY PLAY abonament, to jest dopiero masakryczna oferta na przełomie lat 90 chyba. :-D Radzę Ci się pośpieszyć z podpisywaniem, bo kto wie, czy Play dla Firm nie zmieni się wkrótce na Nowy Play dla Firm.

Jeżeli masz jakieś pytania to wal śmiało.

#268176  autor: the_neptun
 27 maja 2008, 08:28
tomko111 pisze:Generalnie ta oferta jest najlepsza pośród wszystkich i ciesz się, że możesz jej z korzystać
osobiscie wole Plus bezplatna piatka- wiadomo dlaczego :) umowa z Plusem konczy mi sie 26 sierpnia dopiero, ale juz atakuja :0 kiedy powinienem udac sie do salonu PLAY, by zalatwic wszelkie formalnosci??

#268182  autor: tomko111
 27 maja 2008, 08:45
the_neptun pisze:
tomko111 pisze:Generalnie ta oferta jest najlepsza pośród wszystkich i ciesz się, że możesz jej z korzystać
osobiscie wole Plus bezplatna piatka- wiadomo dlaczego :) umowa z Plusem konczy mi sie 26 sierpnia dopiero, ale juz atakuja :0 kiedy powinienem udac sie do salonu PLAY, by zalatwic wszelkie formalnosci??
Pamiętaj, że umowę musisz rozwiązać z plusem miesiąc wcześniej. Więc umowę z Play'em możesz podpisać najwcześniej 21 dni przed rozwiązaniem umowy. :wink:

#268183  autor: the_neptun
 27 maja 2008, 08:50
tomko111 pisze: Pamiętaj, że umowę musisz rozwiązać z plusem miesiąc wcześniej. Więc umowę z Play'em możesz podpisać najwcześniej 21 dni przed rozwiązaniem umowy. :wink:
w takim razie pozostaje mi miec nadzieje ze do tego czasu nic sie nie zmieni dla firm :)

thx :) pozdrawiam :smt039