wucash80 spokojnie, wszystko jest ok już tłumaczę co i jak...
wucash80 pisze:powiedziano mi w salonie Orange że sam mam aktywować usługę orange ekstraklasa, patrzę w domu na to...tam pisze że ten sms co mi podawali do aktywacji to jest do dezaktywacji ?!?
tu chyba chodzi o serwis MMS Orange Ekstraklasa który trzeba aktywować właśnie smsem, pozostałe usługi tzn. Wieczory i Weekendy 60 i Orange World 10 aktywowane są automatycznie, informacje o tym znajdziesz na pierwszej stronie umowy w polu "Opcje dodatkowe" powinno pisać tam coś takiego "
359xxxxxxxxxxxx; Opłata aktywacyjna 50;Dodatkowa usługa Wieczory i Weekendy 60 zł (30m);Orange World i Internet 10 (30m);50% wiecej do wszystkich (30m);" a troszkę wyżej w polu "Nazwa promocji" powinno pisać "
Orange Ekstraklasa" jeśli tak jest to możesz spać spokojnie a jeśli nie to musisz wrócić tam gdzie podpisywałeś umowę i zjechać ich ostro że w systemie wybrali złą promocję.
wucash80 pisze:Powiedziano mi że przez *200 mogę sprawdzać stan pakietów, łączę się i komunikat że to nie dla mojego planu taryfowego. Na stronie orange orange online nie działa jedyna informacja jaką mam na stronie to ile mam środków w ramach tej usługi 70 minut do wszystkich sieci. Dzwoniłem do nich mieli oddzwonić pewnie jutro oddzwonią...Ale szczerze wkurzony jestem, a nawet bardzo wkurzony za tą ich niekompetencję.
Przez pierwsze parę dni informacje pod *200 i na orange on-line mogą być niedostępne wszystko przez to że sytem musi wszystko przetrawić, więc bez obawy trzeba uzbroić się w trochę cierpliwości
wucash80 pozatym jak będziesz miał jakieś pytania to pisz z chęcią ci odpowiem bo tą oferte mam w małym paluszku