Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Stary, ja byłem bogiem cesji. Miałem okres, że w ciągu tygodnia robiłem 4-5 cesji.dechomenon pisze:trzeba zmienić tą promocje ? a w drugą stronę ehhe? ja tego nigdy nie robiłem hmmmmm może miałem mało cesji...
W takim razie zaden z ciebie konsultant (spisywac umowy w programach komputerowych, ktore udostepnia operator kazdy potrafidechomenon pisze:ja tego nigdy nie robiłem hmmmmm może miałem mało cesji...
cesja to jest aby niepotrzebna praca dla konsultanta
To kto ma to zrobić? Chyba nie mówisz klientowi żeby szedł do salonu załatwić sprawę (cesję) bo Tobie za to nie płacą.dechomenon pisze:nie ma za to żadnych pieniędzy do wynagrodzenia, więc jeśli sie nie znasz to się nie wypowiadaj, a co mówie klientom to nie Twoja sprawa...
Ok - powiedzmy ze sie nie znam - nie prowadze pewnego punktu sprzedazy dosc dlugo - nie wyplacam wynagrodzenia za wykonywana prace przez pewna grupe ludzi - powiedzmy ze nie wiem na czym polega wspolpraca z firma Polkomtel...najlepiej zamnknac temat bowiem zrobil sie dosc duzy OT....dechomenon pisze:nie ma za to żadnych pieniędzy do wynagrodzenia, więc jeśli sie nie znasz to się nie wypowiadaj, a co mówie klientom to nie Twoja sprawa...
Wiele APS'ow wlasnie tak robi. Znam to z doswiadczenia...Prometo pisze:To kto ma to zrobić? Chyba nie mówisz klientowi żeby szedł do salonu załatwić sprawę (cesję) bo Tobie za to nie płacą.
No to pięknie dbacie o klientów. A gdyby taki klient zadzwonił do BOA i poskarżył się na dany punkt to co wtedy?yagi pisze:Wiele APS'ow wlasnie tak robi. Znam to z doswiadczenia...