• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #30768  autor: Rokko
 17 lis 2005, 11:33
Czytaliści w GW na temat tego, że Plus pobiera zamiast odsetek za spoźnienie 5 zł stałej opłaty z tego tytułu?ciekawa sprawa oni to argumentują faktem, że tak jest tez okej. a im sie porpostu niechce liczyc odsetek. dobre. czy ktos zobaczył taką opłate na swojej fakturze?

#30773  autor: Bobb
 17 lis 2005, 12:03
wg mnie to jest zwykle zlodziejstwo. Cale szczescie ze nie jestem w tej chorej sieci. Ale z drygiej strony jak ktos z premedytacja nie placi na czas argumentjac to tym ze nie chce mu sie stac w kolejce to powinien mie jakies karne odsetki naliczane. Nich sobie lepiej polecenie zaplaty ustawi...

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#30774  autor: Th0mas
 17 lis 2005, 12:07
Spóźnisz się 1 dzień z opłatą - płacisz 5zł, spóźnisz się miesiąc... też 5zł. Spoko rozumowanie :P

#30786  autor: Bobb
 17 lis 2005, 13:59
tego nie pochwalam. Ale kary maja prawo nalozyc, tyle ze to by wyszly grosze. Wola 5 zl :P

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

cd

#30820  autor: Rokko
 17 lis 2005, 16:34
i tu wam sprzedam dalsza czesc tej mysli, facet poszedł do sądu i wygrał. Plus to nazywa monitorowniem rachunku i wpisuje jako usługe, której sie nie zamawiało. Operator zeby sobie naliczac odsetki musi to zrobic zgodnie z prewm, ato nie było. Tylko, że generalnie niekomu sie nie chce iść z tym do Sądu. za 5 złotyc. tylko nieoficjalnie wyszło że tak robi około 800000 osób. wystarczy dzień i jesteś w plecy

#30821  autor: kalin
 17 lis 2005, 16:35

#30949  autor: D@rio
 18 lis 2005, 18:29
Myślę że można zamknąć temat bo taki temat już na forum jest ;)
A więc zapraszam do dyskusji TUTAJ :)