• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #256650  autor: Jedrker
 17 mar 2008, 07:25
Witam
W Grudniu 2007 podpisałem cesję umowy , i wczoraj łaskawie cesja została zrealizowana.
W związku z powyższym mam parę pytań.
Do tej pory , na koncie abonenckim, gdzie były 4 numery telefonu, a okres rozliczeniowy to 10-9.
NA numerze po cesji, mam od wczoraj pakiet złotówek, z tego co na orange on line zauważyłem, okres rozliczeniowy mój uległ zmianie, i teraz będę miał 19-18.

Jako że w fakturze za marzec, kwota abonamentu na starym koncie widnieje pełna, w fakturze za kwiecień zostanie naliczony zwrot nad płaty tak ?

I drugie pytanie.
Nie ustalałem kodu abonenckiego dla numeru cesjii, i teraz logując się do orange on line, nie mogę dostać się do paru zakładek ;/
Jak ustalić, albo odzyskać kod ?
CZy przez telefon podając wszystkei informacje potrzebne uzyskam taki kod ?

#256656  autor: bkawa
 17 mar 2008, 09:00
I drugie pytanie.
Nie ustalałem kodu abonenckiego dla numeru cesjii, i teraz logując się do orange on line, nie mogę dostać się do paru zakładek ;/
Jak ustalić, albo odzyskać kod ?
Musisz wysłać faxem prośbę o ustanowienie kodu abonenckiego, muszą być Twoje dane oraz podpis. Można zeskanować i mailem wysłać, ale trwa to dłużej.
NA numerze po cesji, mam od wczoraj pakiet złotówek, z tego co na orange on line zauważyłem, okres rozliczeniowy mój uległ zmianie, i teraz będę miał 19-18.
Zgadza się też tak miałem.

Domowy wyrób nalewek
 #256661  autor: mikage1
 17 mar 2008, 09:34
Jedrker pisze:CZy przez telefon podając wszystkei informacje potrzebne uzyskam taki kod ?
Ja kiedyś też ustalałem kod - nie wysyłałem nic faksem ani listem, tylko juz nie pamiętam, czy to było przez *100, czy w salonie firmowym (chyba w salonie)

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#256662  autor: bkawa
 17 mar 2008, 09:43
Ja robiłem to miesiąc temu - powiedzieli mi, że przez telefon się nie da, musi być podpis abonenta. W salonie się chyba da, ja nie miałem czasu biegać do salonu.

Domowy wyrób nalewek

#256665  autor: Kaczy
 17 mar 2008, 10:01
bkawa pisze:W salonie się chyba da, ja nie miałem czasu biegać do salonu
W salonie się da. Sam ostatnio ustanawiałem kod abonencki.

...::: Made for loneliness :::...

#256671  autor: Jedrker
 17 mar 2008, 11:15
ok, dzięki za info.
SPrawę kodu abonenckiego załatwiłem w salonie :)
I ponawiam :Jako że w fakturze za marzec, kwota abonamentu na starym koncie widnieje pełna, w fakturze za kwiecień zostanie naliczony zwrot nad płaty tak ?

#256749  autor: yagi
 17 mar 2008, 19:01
Jedrker pisze:I ponawiam :Jako że w fakturze za marzec, kwota abonamentu na starym koncie widnieje pełna, w fakturze za kwiecień zostanie naliczony zwrot nad płaty tak ?
Tak powinno byc. Powinni rozliczyc abo na starym koncie proporcjonalnie...

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)