• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#248912  autor: pawel_k
 02 lut 2008, 10:33
Taa tylko ze ten 1gr/min to jak wykorzystasz minuty z pakietow :|

:)

#248913  autor: krystian1022
 02 lut 2008, 10:42
jak ktoś ma z 40 minut i dzwoni do jednego numeru to spoko promocja, ja miałem w tamtym roku i byłem zadowolony( oczywiście też w promocji za 1000 pkt ) Nie wiem tylko jak to jest taryfikowane, jak sie posiada minuty za przedłużenie umowy... ale np przy abo za 20 zł polecam!

#248919  autor: aga
 02 lut 2008, 11:12
krystian1022 pisze:Nie wiem tylko jak to jest taryfikowane, jak sie posiada minuty za przedłużenie umowy
Najpierw zostaną zużyte darmowe minuty, a potem za połączenie z danym numerem będzie naliczało ze zniżką, czyli minuty z abonamentu -> minuty z pakietu dodatkowego -> tani numer

#248929  autor: pawel_k
 02 lut 2008, 12:08
aga pisze: Najpierw zostaną zużyte darmowe minuty, a potem za połączenie z danym numerem będzie naliczało ze zniżką, czyli minuty z abonamentu -> minuty z pakietu dodatkowego -> tani numer
Doladnie, te tansze rozmowy sa dobre jak ktos przedluzajac/zawierajac umowe wezmie tylko pakiety nieminutowe (blueconnect, multimedialna) i laczy sie glownie z 1 numerem. Inaczej te "polaczenia za 1gr" pierw wyczerpia pakiet minut (taniej w sieci, uniwersalna) a potem dopiero beda rozliczane "po 1gr". Jak ktos dzwoni troche poza "darmowy" numer to rachunki moga sie zrobic wyzsze zamiast nizsze i wtedy moze sie juz oplacac oferta z przyjacielem - w sumie to samo co te "1gr" ale rozliczane niezaleznie od uniwersalnej/taniej w sieci/innych pakietow minut.

:)

#248979  autor: plustik
 02 lut 2008, 17:15
nie podoba mi się tylko że dopiero wykorzystuje się po minutach z abonamentu. Powinno iść na samym początku... :?

#249022  autor: aga
 02 lut 2008, 21:25
Pewnie, że lepiej by było, gdyby od razu za połączenia z wybranym numerem naliczało 1 gr, a do innych brało z pakietu darmowych minut. Ale niestety tak nie jest i dlatego wolę zachować punkty np. na zniżkę na telefon i nie będę już więcej korzystać z tej oferty.